måndag 11 februari 2013

VACKRA ACCESSOARER & FAVORITRÖJAN

Helgen har passerat i lugnt takt, ingen har orkat göra särskilt mycket, vi behövde alla kurera oss och Sessorna behövde bli friska. En intensiv period väntar framför oss och vi behöver all vila vi kan få. Idag tänkte jag dela med mig av bilder på vinterns favorittröja/poncho i cashmere från DAVIDA och ett vackert "statement necklace" som det heter på engelska. Mitt är inköpt på Ebay och är från det amerikanske märket Stella & Dot. Accessoarer är otroligt viktiga och med enkla medel kan man uppdatera en gammal outfit.

Tröjan är One-size och är sydd som en fyrkantig poncho, i cashmere. Underbart fall och fantastisk kvalité.
Faller ännu snyggare när man inte håller uppe den ena armen i luften för att ta foton :-)

Smycken, väskor och skor är otroligt roliga accessoarer och det gäller att köpa sådana som kan vara över tiden, som inte blir omoderna. Jag investerar gärna i klassiska accessoarer som jag vet att jag kommer att ha användning av i många år framöver. Säsongsaccessoarer kan man köpa på H&M eller t ex ZARA där det inte gör så mycket om man tröttnar på dessa. Hur gör ni, är ni duktiga på att använda accessoarer?
Hoppas ni får en fin start på er vecka.
KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Jag är tyvärr inte alls bra på det där med accessoarer. Jag köper, men använder sällan. Tröjan är så snygg att den väcker måste ha begär:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag måste tyvärr erkänna att jag är riktigt usel på det här med assesoarer. Klassiska pärlor runt halsen, i öronen och runt handleden så är jag nöjd.
  Däremot beundrar jag de som är duktiga på det här området och ditt halsband är underbart.
  Kram från Eva

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER