torsdag 21 februari 2013

ÄLSKADE ACCESSOARER

Som ni redan vet ÄLSKAR jag accessoarer, speciellt halsband, örhängen, skärp och väskor. Gillar skor men är mindre intresserad av dessa, som tur är.....tycker min man :-) Accessoarer kan reda vilken outfit som helt och är pricken över i-et.


Det här vackra halsbandet från Stella & Dot är en klar favorit för stunden och inhandlades via Ebay, där kan man hitta mycket fina saker :-)
Just maffiga Statement Necklaces är min grej, tycker de gör otroligt mycket för en i övrigt relativt enkel outfit.

Tröja/poncho i cashmere från DAVIDA och halsband Stella & Dot.
Vi ses senare. Saknar att inte kunna lägga mycket tid på bloggen men det är bara att gilla läget för stunden.
Hoppas ni har det bra.
KRAM!!6 kommentarer:

 1. Vackert! Väldigt fint tycker jag.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Otroligt vackert! Och ännu vackrare på dig!
  Själv har jag ett superfint halsband som jag är så rädd om att jag inte vågat använda det än (du vet vilket ;o)) dumt så ska försöka inviga det till helgen :o)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag vill bara tipsa att campadre har just nu Odd Molly plag till mycket bra pris. Jag vet inte om Du har tidigare inhandlat därifrån (jag ska prova idag). Jag läser din blogg nästan varje dag, dock aldrig skrivit, Tack för att Du delar ditt liv med oss!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar ditt fina halsband!!
  Saknar dina dagens :) Kommer de igen måntro?
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Hej Anna,
  Dagens kommer snart igen men just nu hinns det inte med, beklagar. Går mest klädd i annat än Odd Mollysar just nu. Behöver få vara fokuserad på jobb och familj ett litet tag till, men jag lovar snart komma tillbaka :-)
  Kram!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER