lördag 23 februari 2013

UTVÄRDERING AV CICAMED SERUM OCH MASK

Jag har nu testat dessa i två veckor och kan varmt rekommendera dessa produkter från Cicamed som jag köpt från SKINCITY som är ekologiska och naturliga med fin doft.Serum C med antioxidanter använder jag främst under min dagkräm på morgonen och den ger min hy lyster. Den är lätt i konsistensen och ganska drygg, man behöver inte många droppar.Favoriten är dock den underbara Collagen Boost Mask från Cicamed som är en riktig askunge-kräm som stramar, lyfter och ger en perfekt yta för make-upen och dessutom är den underbar som en djupverkande fuktighetskräm som man kan lägga på kvällen och vakna med en härlig hy på morgonen.
Denna kommer jag fortsätta att köpa. Är ni nyfikna på dessa, tycker jag definitivt ni ska testa dessa.
Nu försvinner jag ett tag igen, men vi ses snart igen.
KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER