tisdag 19 februari 2013

HÄRLIGA DOFTLJUS FRÅN REUNION

Jag har nog nämnt detta doftljus men efter att ha använt upp den nästan och redan börjat känna ett tvingande behov att att köpa fler måste jag tipsa om REUNIONS fina doftljus som bland annat finns hos Nordljus.

Mitt doftljus har doft av grönt té och lime....ljuvligt.
Men nu är jag nyfiken på DENNA, mmm tänkt nytvätt direkt från linan :-)

Bild lånad från Nordljus.
Ett nytt favoritmärke vid sidan av Voluspa.
Har ni något annat favorit bland doftljusmärkena?
Ha en fortsatt fin vecka. 
KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Hej!
    Haft ljus från både Reunion o Voluspa men nigen slår doftljus från DURANCE! :)

    Kram, Magdalena

    SvaraRadera
  2. Jag gillar också mycket dessa ljus! Jag var lite fundersam först men de är fantastiska. Durance har ljus som luktar gott också menjag gillar nog dessa bättre just nu. En del voluspa kan lukta lite för mycket för min smak. Kram Nilla

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER