tisdag 5 februari 2013

EN NY LEKSAK - OLYMPUS M ZUIKO 45MM/F1.8

Jag ÄLSKAR att ta bilder. Kameran är ett verktyg genom vilken jag får möjlighet att fånga in ögonblick av skönhet, minnen, tiden. Genom linsen ser jag världen på ett annats sätt än när jag hastar igenom gatorna på väg till eller från något. Med kameran i handen tar jag in omgivningen, fångar in stunden, mina Sessors leenden, kapslar in tiden och får den att stanna kvar i mitt objektiv på bild. Jag är så glad att jag hittade detta objektiv som ger ett helt annat liv åt mina bilder. Detta är ett porträtt objektiv, ett objektiv som fångar in motivet och suddar bort bakgrunden. Jag är förälskad och kan bara inte vänta tills arbetsdagen ska ta slut så jag kan gå hem och leka :-) Här är lite bilder som jag tog igår kväll när jag fick hem den. Det enda jag gjort med bildena är att jag justerat ljuset något i Lighroom.


Orkidé i bakgrund en vacker lampa med många ljuspunkter


Mina favoritblommor: Ranukler

Så vackra och nu med mitt nya objektiv kan jag fånga in skönheten även i dassigt kvällsljus!


Ni skulle bara veta vilka LJUVLIGA bilder det blev på Sessorna, vill bara ta mer och mer bilder....tills båda säger: NE mamma, nu får du sluta....så får jag ge mig och njuta av de ögonblick jag lyckats föreviga :-)
Hoppas ni får en fin dag idag.
Vi ses lite senare.
KRAM!!


4 kommentarer:

  1. Kul med ett nytt objektiv, fantastiskt vackra bilder! kram

    SvaraRadera
  2. Väldigt trevlig liten present :) Blev så himla glad för din kommentar - ser verkligen fram emot att följa din morgonrutin! Jag är helt värdelös på att fixa mig :)
    Stor kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER