söndag 8 december 2013

2:A ADVENT - DAGENS OUTFIT

Vilken härlig helg det har varit, massor av julstämning och julpyssel. Hur har eran helg varit? Lovar visa de fina julkorten vi tillverkade i helgen. Dagens outfit inför glöggfesten hos vännerna idag blev denna fina vintage Odd Molly klänning, en favorit.


 Jag hoppas ni fortfarande gillar att komma in hit även om jag just nu har svårt att hinna med dagliga uppdateringar. Jag har helt enkelt inte tid just nu, även om jag vill. Bloggen ska inte vara ett måste utan den ska vara min fristad, mitt andningshåll. Jag längtar till julen och ledighet, då ska det hinnas med bloggen :-)

KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Den klänningen är underbar.....om än väldigt stor i storlek!
  Har den i multi i storlek 1.
  Boleron jättesnygg till.
  Här har slagits in julklappar och ätits god middag med yngste sonen.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Underbar klänning!

  SvaraRadera
 3. Jättefin kombo! Vad roligt att se den klänningen, en klassiker från äldre kollektion med massor av tyngd och vidd i kjolen. Sånt gillar vi :-)

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER