tisdag 3 december 2013

OLEANA OCH EFVA ATTLING PÅ MIN ÖNSKELISTA :-)

Som ni kanske märkt är det just nu lite andra märken och snitt som testas hemma, jag är allmänt trött på Odd Molly och mina tidigare volanger. Jag dras mer åt rena linjer, klassiska snitt, dyrare men finare plagg av bra kvalité. Högst på önskelistan finns vackra, hållbara, unika koftor och plädar från Oleana och så drömmer jag om Efva Attlings vackra smycken som jag älskar. Ikväll ska jag bjuda på lite bilder av just dessa favoriter. Fina julklappstips om ni frågar mig :-)


Oleana kofta, storlek M, Bälte Oleana och smycken Efva Attling


Den LJUVLIGT vackra ringen som jag fick prova redan när den var alldeles ny, som prov var jag tvungen att ha och nu finns den äntligen i butik (tyvärr finns den inte på webbshopen än men det gör resten av Maui-serien). Den kostar ca 1.900 kronor.


Visst är den vacker…..ja, jag har varit snäll i år :-)
Här provar jag den vackra Oleana koftan och bältet till en klockad klänning från COS.
Nu ska jag bara försöka hitta en klockad kjol i samma färg som bältet, det skulle vara så snyggt.Hoppas ni har det bra inför julfriden som ska komma :-)
Själv sliter jag något galet just nu men det är som det brukar inför jul, mycket som ska avslutas och ordnas.
Hoppas vi ses imorgon.
KRAM!!


1 kommentar:

  1. Galet mycket är det, trodde det skulle lugna sig lite men det var fel. Åh den är så fin den där koftan och med bältet till!

    Hoppas ni hade trevligt på Militus. Svar på din fråga tävlingen kommer snart och jag tog 4 och tyckte den gav en fin färg men kunde nog ha tagit en 3a också, svårt att veta det där.
    Kram Nilla

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER