söndag 15 december 2013

PRIORI HUDVÅRD - TEST ./. RECENSION EFTER 2 VECKOR

Som några kanske minns så blev jag nyfiken på Prioris Hudvård efter att ha varit på ett trevligt event hos Militus Medical där dessa presenterades. Jag beställde en hel uppsättning för att få en helhetsbild av hudvården och dess effekter. Min hy är fin men jag har några saker jag skulle vilja behandla som några enstaka pigmentfläckar och begynnande slapphet i huden. Dessa produkter beställdes:


 Jag är osminkad på samtliga bilder, tyvärr är det lite olika ljus på bilderna men annars är de helt oredigerade, bjuder på det :-)

FÖRE ANVÄNDNING 

Jag måste erkänna att jag är väldigt imponerad över resultatet, som i varje fall jag ser. Bilderna är oredigerade men tyvärr tagna i olika ljus. Det jag dock kan intyga är just effekterna som syns, dvs en märkbar reducering av min pigmentering på bara två veckor!! Dessutom har huden en helt annan jämnhet och lyster. 

EFTER ATT HA ANVÄNT PRIORI I 2 VECKOR
FÖRE ANVÄNDNING AV PRODUKTEREFTER ATT HA ANVÄNT PRIORI I 2 VECKOR

Jag tänker lämna en fullständig recension/review/test när det gått ytterligare 2 veckor. Man ska använda sina nya produkter i minst 4-6 veckor för att se effekter på huden, innan dessa är de oftast svårt att se något resultat. Det som dock förvånar mig är just att det efter bara 2 veckor redan syns tydliga resultat på min hy, jag är imponerad. Hoppas ni gillar dessa inlägg, själv älskar jag ju hudvård och kosmetik och uppskattar tester/recensioner av produkter som jag är nyfiken på. Det är ju dyra produkter så man vill ju läsa på innan man bara shoppar loss :-) Hoppas ni har en fin tredje advent. Idag ska det bli julbord på vänner ute och det ska bli så gott och mysigt. Vi ses lite senare med en underbar tävlning där ni kan vinna ett av Efva Attlings vackraste halsband :-) MISSA INTE DET!!

KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Det var verkligen imponerande och vad bra du lyckats fånga det på bild! Kul att du gillade eventet, så synd att jag inte lyckades komma loss. Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Hej, hej,
  Skulle inte du kunna ge omdömesresultat på prioritera, sensai och eucerin som du testade för ett tag sedan. Funderar på att byta från md formulations i nuläget och ville gärna veta vad du tycker :)
  Kul med din blogg och alla tips annars. Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,
   Ska försöka göra ett sådant inlägg snart, men får vänta tills jag Testat Priori färdigt.
   Kul att du gillar bloggen.
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER