fredag 20 december 2013

EN DAGENS & EN LJUVLIG KIMONO

I veckan har jag burit en av Odd Mollys varmaste och finaste merinoull klänningar på jobbet. Älskar denna mycket mer än förra årets modell (Ladylike dress), Odd Molly har ju gjort två olika långklänningar i merinoull i två år i rad. Har haft denna med en kavaj över och då är den perfekt även på kontoret. Nu är det äntligen JULLOV!! Det ska bli så skönt att vara ledig :-)


The Artist Dress är underbar.


Fin längd. Jag gillar skärningen i halsen på denna.


Perfekt med kavajen över när man är på kontoret :-)


Sen måste jag visa upp min nya fina kimono från Arnhem. Älskar att gå omkring i kimono när jag kommer hem på kvällarna och på helgerna, så denna har varit efterlängtad.


Visst är den fin?


Hoppas vi ska ses lite mer under jullovet :-)
Jag ska passa på att fota och njuta av ledigheten. Hoppas även ni får en skön ledighet.
KRAM!!
4 kommentarer:

 1. Oj så snygg kimono (och du med såklart:)), har du beställt från Arnhem??gick det bra isåfall??Jag har länge varit sugen på att beställa men inte riktigt vågat men nu så kanske...Önskar dig en härlig jul:) Med vänlig hälsning /Marie

  SvaraRadera
 2. Fin klänning! Hur är den i storleken?
  Undrar Anna

  SvaraRadera
 3. Åhhh - så SMUK den kjole er :) Jeg har kigget på den så længe - og vil også gerne spørge efter hvordan du synes den er i størrelsen? Rigtig god jul :)
  Kram
  Annette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annette och Anna, den är normal i storlek, jag har storlek 2 i min som är min normala storlek. Den är ju slimmad men stretching i kvalitén. Kram och God Jul

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER