söndag 29 december 2013

ATT FÖRBEREDA FÖR DET NYA ÅRET OCH ATT HA VARIT I BARKABY

Det är intensiva dagar nu fram till nyår, mycket ska fixas och förberedas. Maten ska inhandlas imorgon och jag ska våndas över klädseln också. Idag hade vi en del ärenden och då var vi förbi Barkaby Outlet och jag var förbi Odd Mollys butik där. Jag måste erkänna att jag blev extremt besviken på utbudet, det var verkligen urplockat och mest gamla provkollektionsplagg i storlek 1 som hängde där. Jag hittade en stickad kofta och lite sidenplagg men inget att direkt åka hela vägen ditt för. Koftan ska jag lämna in till min sömmerska och se vad hon kan göra åt den, ni får se den om det blir lyckat :-)


Bild lånad från Odd Molly
Imorgon ska jag försöka se om jag hinner fota lite och bjuda på lite inspiration inför nyårsklädseln.
Hoppas ni har det bra!
KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER