måndag 23 december 2013

JULBLUSEN FRÅN ODD MOLLY ÄR PÅ

Idag har det fixats inför de sista rätterna som vi ska bidra med till julbordet. Det ska bli mysigt och Sessornas ögon har tindrat hela dagen, de är så uppspelta så de knappt kan hålla sig :-) Maken har stressat som en Duracell kanin hela dan men nu får även han vila och varva ner. Imorgon ska det sista förberedas på morgonen och jag tänker gör en lyxig ansiktsmask (den från Kanebo som är makalös sägs det), ta ett bad och sminka mig i lugn och ro :-) Jag älskar julen trots att mina egna barndoms jular inte alltid varit så lyckliga tillställningar. Bestämde mig därför tidigt för att mina barn skulle ha de finaste jularna jag kunde frambringa och jag tror jag lyckats bra. Julen är magisk när man ser den genom sina barns ögon.


Min Julblus från Odd Molly är på, en vintagefavorit som alltid åker på när det är Jul. Underbara detaljer som inte längre görs.Vackra halsbandet från Efva Attling, Hope är perfekt vid speciella tillfällen som idag :-)

Hoppas ni har haft en fin dag och att ni har en fin julafton att se fram emot.
Vi ses imorgon.
KRAM!!


5 kommentarer:

 1. Hej. Jag vill önska dig en härlig jul. Du är en inspirationskälla och jag önskar dig ett gott 2014. Kram Lena A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lena! Värmer att höra.
   Önskar även dig en fin Jul och ett Gott Nytt År!!

   Radera
 2. God jul! Den blusen har jag samlat på mig i tre färgställningar hade just den du har på dig med en röd Eva i Walla kjol på julafton förra året. Tycker med att den är fantastisk! (Gissar att du inspirerade mig till att jaga den från start) Jag tror att dina sessor upplever helt fantastiska jular! Kram

  SvaraRadera
 3. Den blusen var verkligen fin och så passande till jul! Visst är julen underbar när man ser den genom barnens ögon:) här är det också uppseplta barn. En riktigt god jul till dig och de dina! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Du är lika tjusig som vanligt och den blusen är ju julen personifierad på något vis. Hoppas morgondagen blir lika fin som den ni verkar haft idag, Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER