tisdag 17 december 2013

ATT TIPSA OM SKINCITYS JULKALENDER - PRIORI FOUNDATION

Om ni inte redan anmält er till Skincitys Nyhetsbrev borde ni göra det. Genom nyhetsbrevet får man fina rabatter och fina tips på bra produkter. Skincitys julkalender är dessutom riktigt bra i år, det ska erkännas har det shoppats en hel del ifrån den i år. Idag är erbjudandet riktigt bra:
Detta puder är ytterst vårdande och ger ett väldigt naturligt intryck på huden. Särskilt bra till mogen hy.
Burken innehåller 14 gram vilket är nästan 30% mer än vad de flesta mineralpuder innehåller, så den är dryg. Just IDAG kan ni fynda den för 315 kronor!!

Så här beskrivs den:
CoffeeBerry® Perfecting Foundations är 100% naturligt mineralmake-up som dessutom vårdar huden med det patenterade kaffebärsextraktet - naturens starkaste antioxidant. Ger ett  naturligt fint och fräscht resultat med en jämn hudton. Huden ser slätare ut med förnyad lyster samtidigt som mineralernas ljusreflekterande egenskaper dämpar linjer. Finns i 6 nyanser. 

Den innehåller dock Bismuth Oxychloride för er som är känsliga mot detta ämne enligt innehållsförteckningen.

Här på Skincitys egen blogg kan ni läsa mer om detta mineralpuder samt få vägledning i vilken färg ni ska välja. Jag har nummer 3 som är perfekt till mig. Kanske att jag även skulle kunna ha 2 också. Jag gillar denna för att den är så vårdande även om den inte är lika täckande som Jane Iredale som jag älskar. Denna använder jag mer till vardags när jag inte vill se så sminkad ut. Är ni nyfikna på denna är det perfekt läge att testa idag :-)

Det var allt för denna gången med vi ses förhoppningsvis lite senare i veckan på dagens outfit. Blir av förståeliga skäl inte många sådana just nu när det är så mörkt när man går och kommer hem på kvällarna. jag har inte slutat med dessa, jag hinner bara inte med det just nu men jag lovar att återkomma med dessa så snart jag kan :-)

KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Ett STORT och varmt Tack för den senaste tidens inlägg om hudvård!
  Särskilt det du skrivit om mineralpuder har varit till enormt stor hjälp för mig.
  Jag har hittills använt Bare Minerals mineralpuder och tyvärr fått problem med obehaglig klåda av det. Har provat ytterligare några märken, men haft samma problem med dem. Inte förrän jag läste ditt inlägg för några dagar sedan om produkter från Jane Iredale förstod jag att jag nog är överkänslig mot ingrediensen Bismuth. Det har ingen hudterapeut nämnt som en eventuell orsak till problemen tidigare. Intressant!
  Fick efter lite letande äntligen tag på Jane Iredale-produkterna nu i veckan. De fungerar ju helt strålande! Upplever dem precis lika bra på mig som du beskriver att de fungerar på dig - och inte minsta klåda alls! Vilken lättnad och så oerhört skönt att äntligen ha hittat ett kanonbra puder nu inför helgernas alla fester.
  Följer sedan länge med stor glädje din fantastiska blogg, men nu senast alltså med särskilt stort intresse de inlägg som handlar om hudvårdsprodukter och makeup. Ännu en gång Stort Tack för hjälpen!
  Varm kram
  Mia i Skåne

  SvaraRadera
 2. ÅH MIA!! Va glad jag blev över din kommentar, det betyder oerhört mycket att jag kunde hjälpa dig att hitta rätt i mineralpuder djungeln :-) Tack för din fina kommentar, du gjorde min dag!! :-)
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER