tisdag 10 december 2013

EN FIN TRADITION - JULKORT

I helgen pysslade jag och Sessorna och det tillverkades vackra julkort som ska skickas till vänner och familj. Kort som det lagts massor av energi, tid och kärlek på. Kort som kommer att ligga framme och som kommer att glädja de som får dem, för det är verkligen sällan man får handtillverkade julkort, eller fysiska papperskort för den delen med handskrivna hälsningar :-)  Jag gillar att få julkort och särskilt såna som folk lagt ner tid och kärlek på.


Här ser ni några av våra alster :-) Sessorna gjorde två stycken och jag tillverkade sex stycken. Mysig söndag helt enkelt.Alla delar är inköpta på Panduro och med fina papper, klisterkuddar, lim, stämplar och fint snöre kommer man långt :-)
Hoppas ni närmar er en fin och lugn julledighet :-)
Ska se om det hinns med lite outfitsfotande ikväll :-) Har en mängd fina budgettips att dela med mig av.
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Åh vad fina kort, de kommer att glädja mottagarna.
  Jag gör alltid egna fotokort.
  Kjolen hämtades igår...så vacker....mycket nöjd.
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!! Ja, vi blev rätt nöjda :-)
   Va härligt att du blev nöjd med din fina nya kjol, den är ett konstverk.
   Tack för ditt köp.
   KRAM!!

   Radera
 2. Jag tycker också om julkort, mycket trevligare än sms och mail hälsningar. Nu väntar jag spänt på dina budget tips.
  Kram Marika

  SvaraRadera
 3. Vad fina kort ni har gjort!
  Jag tycker också om att få julkort men funderar om det börjar bli gammalmodigt för det är färre som skickar för varje år, iallafall bland våra vänner och bekanta. Lite trist tycker jag men folk har väl inte tid brukar jag tänka. Jag har beställt våra på nätet men blev riktigt nöjd även i år :-)

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER