söndag 22 december 2013

BUDGET & LYX I EN HÄRLIG MIX

Det har varit en fin söndag, den fjärde advent. Mycket har det hunnits med och imorgon blir sista intensiva dagen innan slutspurten :-) Det har fixats två stycken Janssons frestelser och imorgon blir det lite annan julmat som ska förberedas innan julafton. Har ännu inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig på Julafton, hmm, något rött blir det förstås :-)

Jo, en sak till. Just nu är det ca 30 stycken som anmält sig till Efva Attling tävlingen där man kan vinna mitt favoritsmycke Miss Butterfly, dessutom får alla som tävlar en fin rabattkod av Emelie så in och tävla nu denna sista timme innan kl blir 21:30 ikväll.


 Dagens outfit är en mix av lyx och budget. Kjolen är inköpt på Lindex för 299 kronor medans Oleana kofta och skärp samt Efva Attlings vackra Maui brosch tillhör lyxsegmentet.
In och tävla nu så ses vi imorgon, den 23:e december….snart julafton.
KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Jag tävlade hos Emelie, länkade på bloggen och skrev upp mig på nyheysbrev men lade ingen kommentar här. Gjorde jag fel då?
  God jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fröken Abbe, nej jag tror Emelie tar med dig ändå, att även lämna en kommentar på bloggen var mer för att kunna få en känsla för hur många som deltog och sprida lite inspiration till att delta :-)
   Lycka till!
   Kram!,

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER