onsdag 25 december 2013

EN JULDAGSMORGON EFTER EN HÄRLIG JULAFTON

Idag vaknar jag sakta upp efter en lång julafton, det var en lång men härlig dag. Jag drar mig i sängen medan Sessorna leker med sina nya leksaker och jag hör ljudet av skratt. Det är stilla utomhus och frukosten drar ut på tiden, inga måsten en dag som denna. Gårdagen hade vi en fin familjemiddag hos släkt och alla fick bidra med olika rätter till julbordet.


Lite mer julbilder från gårdagens julafton.


Insvept i min andra kimono från Arnhem som också är en favorit.


Ett härligt plagg att svepa in sig i. Hoppas även ni hade en fin julafton.
Vi ses snart igen hoppas jag, tänkte dela med mig av lite mellandags reatips.
Ha en fin Juldag så ses vi sen.

KRAM!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER