tisdag 24 december 2013

ATT ÖNSKA ER ALLA EN UNDERBAR JULAFTON

Idag vill jag helt enkelt önska er alla fina läsare en underbar julafton med era nära och kära. Blir så otroligt blödig vid denna tid på året. Känslorna sitter liksom utanpå huden under julen, det är så mycket minnen och traditioner förknippade med denna högtid. Jag minns framförallt de som inte är med oss längre och som varit de som gett julen den innebörden som den har för mig, en tid att vara bättre, en tid då man ska ge av sig själv, en tid av godhet och reflektion. Vid denna tid på året saknar jag min mormor mer än vad mitt hjärta egentligen förmår, det som räddar mig är Sessorna….de som numera fyller mitt hjärta. Så till er alla därute som avsätter dyrbara minuter av eran dag på att läsa mina inlägg, till er vill jag säga TACK! Tack för att ni finns därute och ger mig energi att fortsätta.


Jag vill önska er alla en underbar jul!
Vi ses lite senare med ett finfint shopping tips som ni bara inte får missa och med min juloutfit :-)
Hoppas vi ses lite senare mellan julstöket :-)
KRAM!!


3 kommentarer:

 1. God Jul & Gott Nytt År
  / Anneli

  SvaraRadera
 2. God jul och hoppas du får ett fantastiskt 2014!

  Kramar!!!

  SvaraRadera
 3. Ja, saknar också nära och kära som inte finns med mer!

  En riktigt God Jul till dig också och tack för inspirerande läsning!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER