söndag 15 december 2013

ATT HA BÖRJAT FUNDER PÅ NYÅRSOUTFIT :-)

Igår kväll innan julfikat så provade jag en fin gammal kjol som jag ägt i säkert 11 år. Letade upp den för att se om jag kunde få ihop något likt denna underbara outfit från min favortibloggerska: Wendy.
Henna outft, Bilder och kombinationer ger mig alltid massor av inspiration :-) Som denna bild:

Bilden är lånad från Wendys blogg som ni hittar HÄR. Tyllkjol (vintage men har beställt den som Wendy visar på bilden ovan HÄR), Topp från H&M (gammal) och spetsjacka fån Valerie (förra årets).Jag slog till på kjolen som Wendy har på sig, särskilt med tanke på att min kjol är mer tänkt som en underkjol och därmed har den en ful midja med resår som liksom inte bör visas upp. Nu hinner nog inte kjolen fram till Nyår men oavsett så brukar vissa plagg hänga med ett par år (liksom denna tyllkjol) så används den inte i år, kommer den med säkerhet att användas nästa år :-) 
En lång tyllkjol är det mest eleganta plagget jag vet så nu väntar jag med spänning tills denna hittar fram. Vad har ni för favoritplagg (inte mest använda eller praktiska utan drömplagg som ni bara älskar oavsett användningsområde)? Strax ska jag sätta ihop en lite recension av Priori som jag provat i 2 veckor. Ikväll blir det dessutom TÄVLING, missa inte det!! Hoppas vi ses då :-)
KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Vilken helt UNDERBAR kjol....kul du tipsar om Wendys blogg...har lagt den hos mina favoriter.
  Kanske har jag kjolen jag köpte av dig på Nyårsafton med en snygg kort-ärmad blus jag köpt på Gina Tricot.
  Högklackat går nog bort....inte så praktiskt i Thailand!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Mycket fint och tack för bloggtipset. Jag har inte funderat på nyår än, det är ju dags.
  kram och ha en fin söndag

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER