tisdag 10 december 2013

FINA BUDGETTIPS SOM ÖVERRASKAR

Har upptäckt en massa fina plagg på Lindex som har inhandlats och tänkte tipsa er om några av mina favoriter. Måste erkänna att Lindex överraskar denna säsong med många fina klassiska plagg. Jag har inte hunnit fota dessa fina plagg än men jag lovar visa dessa lite senare.

Denna fina kjol för 300 kronor är ett fynd, så fin passform och perfekt längd.


Denna vackra spetsklänning var underbar på men den köptes inte, är nämligen ute efter den svart/vita randiga klänningen som verkar vara slut överallt. Priset på 400 kr för denna är ett riktigt fynd.Denna underklänning är perfekt vad gäller material och längd och kostar bara 200 kronor!!
Denna har jag inhandlat och den är perfekt under en massa klänningar. 


Denna klassiska klänning har jag på jobbet och den har en underbar passform. Just Lovely!
Pris ca 400 kronor. Sen älskar jag dragkedjan i ryggen en detalj som lyfter klänningen.


Så snart jag hinner fota med lite dagsljus ska jag visa dessa fina plagg i några olika kombossar. Som ni märker är det mycket svart och väldigt klassiskt på bloggen just nu. Gillar mer stilrena och klassiska plagg för tillfället som jag varierar med hjälp av accessoarer.
Vi ses lite senare :-)
KRAM!!
3 kommentarer:

 1. Lindex har mycket snyggt.....till fina priser...jag handlar en hel del där.
  Underklänningen måste kollas in.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Tack för fina tips och vilka fina julkort ni gjort, jag har också pysslat egna i år i stället för att fota, Klem

  SvaraRadera
 3. Tack för budgettips, alltid kul att se! Jag har handlat en hel del tack vare dina tips! Allra bäst är det när man ser kläderna på dig för de bilderna säger mer om stil passform storlek osv. Den svart-vita klänningen finns på Lindex i Ystad men det hjälper väl inte dig tyvärr. Kram Mia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER