lördag 14 december 2013

JULFIKA HOS GRANNAR

Idag var vi på jul/adventsfika hos nya grannar och det var mysigt och spännande att se hur huset de i stort sätt byggt om helt och hållet blev invändigt, nyfiken som man är. Dagens fick bli min röda Greta klänning, ett av mina bästa köp :-) Snygg, stilren och elegant.


Jag har satt en brosch för att hålla ihop den i halsen, tycker det blir snyggare så.Imorgon blir det en UNDERBAR tävling som ni inte får missa med en vacker vinst från Efva Attling, MISSA INTE DETTA!! Sen tänkte jag även dela med mig av före och efter bilder efter att ha haft produkterna från Priori under 2 veckors tid, egentligen ska man testa i minst 4 veckor innan man uttalar sig men jag tänkte dela med mig av mina upplevelser so far :-)
Hoppas vi ses imorgon :-)
KRAM!!

1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER