fredag 28 mars 2014

ÄNTLIGEN FREDAG OCH NÅGOT FINT FRÅN LINDEX

Så skönt med fredag och en helg i solen att se fram emot. Det var en fin fredag annars, jag hann till och med förbi Åhlens City och fick prova lite nyheter från Odd Molly. Jo, lite bilder blev det och jag lovar visa upp dessa i helgen :-) Ikväll tänkte jag dock visa lite bilder på ett fint litet plagg från Lindex senaste kollektion (den som Kate Hudson frontar).


 Fin kimono från Lindex för 199 kronor. ETT FYND!Fina färger och skön att ha på sig.
Jag har även kommit på att man kan stänga till denna med hjälp av en brosch och det blir så fint det också.

Om ni visste så mycket fint jag har att visa upp. Massor av hudvårds- och kosmetiktips har jag som jag vill dela med mig av till er. Fina plagg som hittat hit och en Odd Molly provning ska också visas upp i helgen. Hoppas vi ses då.
KRAM!!
1 kommentar:

  1. Jag har på mig den i rosa.....har även den ljusa varianten.....kanske ska slå till på en blå också!
    Helt underbara och prisvärda plagg!
    En fin helg önskas dig.
    Kram Titti

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER