onsdag 12 mars 2014

KLÄNNINGEN ANNA FRÅN YELLOW FERRY

Idag tänkte jag visa upp den andra fina klänningen från Yellow Ferry som heter Anna (efter Anna Lindh). Denna är ledig och sommarfin. Tillverkad i finaste siden känns den som en smekning mot huden. Vackra detaljer och ledig passform gör den till en sommarfavorit.


Jag tog storlek L på rekommendation från tjejerna på Yellow Ferry men hade nog kunnat ha storlek M också utan problem. Denna klänning kan jag dock tycka är lite skönt att ha lite extra rymd i med tanke på sommaren och själva modellen :-)

Min vana trogen var jag även tvungen att styla till den och se hur den skulle se ut om man villa ha den lite mer markerad i midjan. Den har fickor på sidorna vilket är ett stort plus :-)Här tillsammans med höga klackar men jag kan även se den tillsammans med låga sandaler på sommaren.
Klänningen är ganska tunn så man behöver något under denna.

Sandaler från Kenneth Cole (inköpta i USA)Lite mer lyxbohemiskt, och väldigt mycket sommar för min del med sandalerna på.
Ett trevligt nytt märke som jag kommer att fortsätta att kika på och det ska bli trevligt att följa dess resa.
Hoppas ni gillade visningen. Ha en trevlig kväll!

KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Mmmmmm - love it! :) Især dine lækre sandaler.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annette! Visst är sandalerna ljuvliga också :-)
   KRAM!!

   Radera
 2. De här klänningarna är inte några favoriter hos mig, men det är alltid roligt att se nya märken. Tack för det. Sandalerna däremot är superfina!
  Maja

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER