söndag 30 mars 2014

LITE ODD MOLLY VÅRNYTT I GARDEROBEN

Jo, det blev en fin klänning som fick följa med hem, Myway Strapdress är väldigt användbar då den kan användas som både kjol och klänning, även om den är tunn….väldigt genomskinlig. Jag har en vit underkjol under annars syns ALLT man har under denna.


Prislappen på 1.595 kronor kändes ändå OK men tanke på alla fina detaljer och broderier.


Visst är den fin? Jag tror denna blir bra i sommar och kanske att det blir en All In blouse också, i rosa, vi får se. Hoppas ni får en fin söndag.

KRAM!!2 kommentarer:

  1. Så där- nu finns det en All in blouse i vitt även i min garderob! Vill du ha ett linne under så rekommenderar jag baslinnet med lite bredare axelband från Hunkydory. Det är lite i längsta laget men det gör inte så mycket tycker jag då det i övrigt är helt perfekt till. Hade det bara funnits i knallrosa så hade jag slagit till på en All in blouse även i rosa! Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Den gråvita koftan är riktigt snygg!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER