lördag 15 mars 2014

ATT TIPSA OM EN VACKER KLÄNNING FRÅN MEMELIE

Jag såg denna vackra klänning från Lindy Bop hos fina Linda och föll pladask för den. Jag såg att Melmelie hade denna så det blev ett klick direkt, särskilt med tanke på priset. Den är verkligen en Audrey Hepburn klänning från en annan tid som jag tycker är så otroligt vacker och smickrande för figuren.


Jag har tagit storlek 40 i denna och det är lite stretch i tyget vilket gör att den sitter perfekt på.
Fint fall och med en underkjol under för man upp volym på underdelen av kjoldelen.
Jag har tagit en gammal underkjol under för att få lite mer volym.Det fina svarta lackade skärpet i midjan medföljer och den passar perfekt till.
Älskar sedan den ovanliga halsringningen.Provade min fina Noa Noa skinnjacka till denna och tyckte det blev en fin mix.


Hmm, Lindy Bop kommer jag att köpa mer av, gillar dessa kvinnliga klänningar som är gjorda för kvinnor med lite former. Lovely. 
Nu ska jag strax göra mig iordning för kvällen, vi ska på trevlig middag hos vänner och det kommer att bli så mysigt. Har ännu inte bestämt vad det blir för klädsel….får fundera och testa lite tror jag.
Hoppas även ni har en fin lördag att se fram emot.

KRAM!!
1 kommentar:

  1. Vacker blåsa på vacker kvinna! Den är verkligen toppenfin! Ska använda min tillsammans med en riktig rockabillyunderkjol som jag har:) Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER