måndag 31 mars 2014

UNDERBAR HUDVÅRD FRÅN BABOR

Jag måste bara få tipsa om några ABSOLUTA favoritprodukter från Babor. Vilket märke! Kärleken började när jag köpte lite ampuller med serum i vintras, när det var ett erbjudande i Skincitys julkalender. Jag började testa dessa för ca tre veckor sedan och blev förälskad. Doften, känslan och resultatet är underbar. Jag blev därför överlycklig när Babor släppte sin Hudvårdskalender inför påsk, alldeles underbart vacker och fylld av underbar hudvård. Kan ju inte bli bättre ;-)Mitt första tips är Babors LJUVLIGA hudvårdskalender med 14 olika ampuller, en dunderkur för ansiktet, en riktig LYX, vardagslyx på hög nivå. Värdet för denna ligger på ca 900 kronor men den säljs för 499 kronor och det känns faktiskt prisvärt med tanke på hur länge den varar och hur underbart man mår när man lägger på den. Om ni klickar på länken ovan kan ni läsa mer om denna.


 I julas slog jag även till på deras delux ögonkräm HSR Lifting Eye Cream som jag haft i förvaring tills min ögonkräm från Jan Marini tog slut. Detta är mitt andra tips. Priset är 779 kronor för denna underbara  och vackra ögonkräm men då måste man beakta att det är hela 30 ml i denna, dvs dubbelt så mycket som i vanliga ögonkräm. Denna kommer jag definitivt att fortsätta att inhandla. Konsistensen är ljuvlig och den går snabbt in utan att lämna någon fett hinna.


Ett litet konstverk när den ligger framme på badrumshyllan och förgyller mina morgnar och kvällar :-)


Enda problemet är att man nu bara blir mer och mer sugen på att testa fler av Babors produkter och det kan bli en dyr historia ;-)
Ha en fin kväll!

KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Ja jag blev ju inte så lite såld på Skincitys BaborBeauty Fluids när de hade kampanj för ett tag sen. Har provat två olika 7-dagars fluids, det fina rengöringskitet m Cleansing borsten och ansiktsmasken HSR Lifting extra firming foaming mask. Den är ju underbar! Så nu blir det såklart mer Babor på ingång! Man får passa på när det kommer fina erbjudanden! :) Ang ditt sminkinlägg håller jag helt med dig om att Diorpaletten är grym, har en annan färg. Men jag måste ha fått ngt måndagsexemplar vad gäller Dior Diorshow mascara för den blev torr otroligt snabbt! Har haft ngn annan av deras mascaror tidigare och tyckt om dem, så blev lite besviken. Borde ha reklamerat faktiskt.
    Tack för roliga och fina skönhetstips!
    Kramar, Lotta P

    SvaraRadera
  2. Men oj vilka vackra förpackningar! Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER