söndag 23 mars 2014

ATT UTSE OCH LOTTA UT MIN FAVORITPRIMER & ETT FINT KIT FRÅN PFEILRING - TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Ni som följer bloggen kanske minns att jag fick testa tre stycken primers från Militus Medicals. Efter att ha testat dessa har jag nu utsett min favorit bland dessa och det blev…………primern från Jane Iredale, Smooth Affair. Ni kan läsa mer om den HÄR. FÖRUTOM ATT NI KAN VINNA DENNA FÅR ALLA SOM VILL TESTA DENNA JUST NU 25% RABATT PÅ DENNA PRIMER (OCH DE ANDRA JAG TESTAT OM NI ANVÄNDER KODEN "shopaholic25".  TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!


Smooth Affair är en primer med välgörande botaniska extrakt. Silkeslen gelformula jämnar ut hudtonen, minimerar fina porer och linjer och reglerar talgproduktionen. Använd den ensam för att extra lyster, eller under din mineralfoundation.

Min bedömning:
Denna primer är min klara favorit. Den känns väldigt fuktgivanden och vårdande. Doften är härlig och när den torkat så får ansiktet en jämnare yta som gör att din foundation lägger sig snyggt och håller sig på plats länge. Dessutom får man 50 ml i denna tub, vilket känns generöst (trots priset som är ganska högt).

Den förskönar ansiktet men framförallt känns den väldigt vårdande och doftar underbart. Jämfört med andra primers sticker denna verkligen ut tycker jag.Jag har även testat dessa två produkter från Pfeilring, ett nagelkit (i resestorlek) med en glasfil och en underbar pincett (finns i en massa färger). Jag använder ofta mina pincett till att plocka brynen, ta bort stickor, etc. Jag har haft en del men denna är verkligen av hög kvalité och ger perfekt precision.
Borsten är en blandning av äkta svinhårsborst och nylonpiggar. Vi är tre tjejer med långt tjock hår här hemma så bra borstar är ett måste och denna är underbart bra och väldigt prisvärd.Så nu till TÄVLINGEN som sponsras av Militus Medical. En av er vinner den underbara primern från Jane Iredale och den andra av er vinner kitet med borsten och resesetet från Pfeilring.
Det enda ni behöver göra är att dessa två vinster är följande:
För att få två lotter ska ni gilla Militus Medical på Facebook samt bli medlem för att få fina erbjudanden  (2 lotter) För ännu en lott får ni gärna dela tävlingen på Facebook.
För en extra lott får ni gärna gilla En Shopaholics bekännelser på Facebook eller på Instagram.
LÄMNA SEDAN EN KOMMENTAR HÄR SÅ JAG VET HUR MÅNGA LOTTER NI HAR.

Lycka till och hoppas ni blir många som gillar detta :-)
Vi ses senare.

KRAM!!
10 kommentarer:

 1. Åsa Gustafsson23 mars 2014 kl. 12:39

  Jag deltar gärna i tävlingen! Jag har gillat MM på FB, blivit medlem och gillat din blogg på FB :)
  Åsa

  SvaraRadera
 2. Jag vill jättegärna vara med och tävla men har pausat min FB-sida. Jag följer Militus Medical, har anmält mig till deras nyhetsbrev och följer såklart dig både här och på Instagram (följer MM på Instagram). Får jag vara med i utlottningen med tre lotter då?? Ha en skön söndag! Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Har du några riktiga favoriter bland Campadres Kanebo Sensai utförsäljning? Några gillar jag jättemkt, men vet att du har haft deras hudvård rätt länge! Tack för svar!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅH Lotta, det är så svårt, det finns ju MASSOR av mina favoriter där. Om jag ska säga en eller två så är det 10 seconds awake essense och deras foundation. Sen älskar jag deras rengörningar, de bästa som finns och som jag ALLTID har hemma. Även Silk Peeling Powder är ljuvlig! Lycka till!

   Radera
 4. Tack snälla för dina tips! Älskar Silk enzym peelingen och ansiktsvattnet som jag faktiskt häller ut lite i handen och "smörjer" in mig med! Såå ljuvligt!
  Var det ok för dig att jag deltar i tävlingen trots ingen FB ( jag vet, väldigt ovanlig numera men har sina orsaker just nu). Jag förstår om du vill hålla på reglerna, så jag vill bara veta om jag får delta! :)
  Stor kram, Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen fara, klart du får vara med, om du gjort något av de övriga alternativen.
   KRAM!!

   Radera
 5. Hej. Jag är super gärna med i tävlingen och har ansökt att bli medlem Militus Medical samt gillat FB och gillat FB på din sida: Med vänlig hälsning Anneli Nilsson

  SvaraRadera
 6. Roligt med en tävling! Jag gillar MM på Facebook sedan tidigare men hade missat att bli medlem (vilket jag är nu) och jag tryckte precis "gilla" för din FB-sida också vilket borde innebära 3 lotter. Hoppas på tur (kan behövas då jag precis lyckats förlägga min fina borste någonstans). Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Hej, gillar MM på fb, är nu medlem och gillar både din fb och instagram sida.
  Kul tävling!! Med vänlig hälsning, carina Tyberg

  SvaraRadera
 8. Du har jämt så spännande tävlingar med superfina priser! :)
  Har gillat MM på facebook och ansökt om medlemskap till deras klubb!
  Gillar även dig på facebook! Såklart!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER