söndag 9 mars 2014

ATT VARA SJUK MEN ÄNDÅ KÖRA EN RECENSION AV PRIMERS :-)

Idag är jag riktigt utslagen, jag kände redan igår kväll att jag skulle bli sjuk idag. Feber, ont i kroppen, ont i huvudet, rinnande näsa, hosta….BLÄÄ, helt enkelt. Jag kan ändå inte låta bli att dela med mig av en recension/test som jag gjort på Primer nummer 2 som jag fått testa via Militus Medical. Den andra primern som jag testat är Dermalogicas Skin Perfekt Primer SPF 30. Denna tog jag för övrigt med mig på resan då den har så pass högt solskydd. Jag hade den på ansiktet under dagen och utan att vara sminkad kände jag mig ändå snygg vid poolen. Ett tips inför sommaren. Jag har även använt denna hemma under vintern då den har silikoner som jämnar ut hudtonen och strukturen samt ger en fin jämn bas för foundationen.
Så här beskrivs denna på Militus Medicals sida:
SkinPerfect Primer PF30 suddar ut gränsen mellan hudvård och makeup. Silikoner jämnar ut huden och ger den omedelbart en slät yta. Pärlpuder och naturliga mineralfärger balanserar hudtonen, verkar pigmenthämmande och ger en fin lyster.

Min bedömning:
Denna primer har jag använt tidigare och jag återkommer ständigt till den. Den känns väldigt drygg och lämnar verkligen en airbrushed yta efter sig. Den höga solskyddsfaktorn är ett annat stort plus. Den ger en jämnare yta som gör att din foundation lägger sig snyggt och håller sig på plats länge. Man kan även välja att enbart ha denna och skippa foundation som på sommaren då den är tonad och har högt solskydd. Enda nackdelen är att man kunnat önska en något större tub :-)

Denna får 4,5 stjärnor av 5 av mig.

Det enda negativa jag ser med denna är det höga priset på en annars toppenprodukt.Jag tänkte även tipsa om en söt väska som inhandlats på H&M och som är från deras Vårkollektion (den som visats i Paris under modeveckan) och som är underbart fin och bearbetad. Lite Odd Molly men utan den hemska prislappen. Vi ses lite senare så ska jag försöka fixa till det inlägget.
Hoppas ni har en fin söndag i solen.

KRAM!!1 kommentar:

  1. Just denna primer är en av de få som jag skulle kunna bära utan make up ovanpå som du beskriver. Så där får den ett stort plus! Gillar den mkt och den lilla tuben jag har räcker en evighet! Men det finns mer prisvärda primers som gör sitt jobb, absolut! Roligt inlägg, tack! Krya på dig nu! Stor kram Lotta

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER