lördag 29 mars 2014

ODD MOLLY PROVNING AV SOMMARKOLLEKTIONEN

I fredags var jag förbi Åhlens på vägen hem (jag hade 15% rabatt via Åhlens klubben på alla mina köp samt värdecheckar så jag kände mig lite sugen på att kika på lite vår/sommar nyheter). Jag hamnade bland annat på Odd Molly och bestämde mig för att prova några av plaggen. En del fint har dykt upp även om jag inte föll för särskilt många plagg så var det ändå en hel del fint som kommit. Jag var framförallt nyfiken på Myway-serien som tydligen INTE kommer att finnas i Odd Molly butiken på Humlegårdsgatan. All in-serien vill jag också hinna prova.All In Dress är så fin i den rosa färgen, tyvärr något för kort för att jag ska slå till på denna.
Normal passform på denna.
Pris 995 kr

MyWay Dress 1695 kr känns mer som en lång tunika och var fin i sina detaljer dock väldigt tunn i kvalitén och alldeles för rak i modellen. Normal i storlek skulle jag säga.

MyWay Sleeveless dress är väldigt kort, snarare en kort tunika utan ärm.
Betydligt dyrare än övriga plagg på 1795 kronor.
Väldigt fin men än en gång, väldigt tunn i kvalitén. Rymlig till normal i modellen. Jag har provat min normala storlek i alla ovan visade modeller, dvs storlek 2.MyWay Strapdress är väldigt söt i modellen och underbar i passformen. Den kan användas som klänning och även som lång kjol. Väldigt tunn i tyget än en gång, tyvärr, så denna kräver en underkjol/underklänning. Rymlig i storleken p g a av smocken upptill, här povade jag storlek 1 men storlek 2 satt bättre tyckte jag. Lite omlott i kjoldelen.
Priset på 1595 kronor kändes prisvärt för denna.


Underbar sommarklänning.Den här fina kjolen: Yolt skirt, var jag väldigt nyfiken på och prislappen på 1.495 kronor kändes helt OK. Väldigt vackra detaljer i midjan och man ska ta sin normala storlek, jag har storlek 2 i denna.
Lite med gediget i materialet och med en medföljande underkjol kändes denna prisvärd till och med.

Hoppas ni gillade provningen trots de usla mobilbilderna. Var det något ni fastnade för?
Jo, ett plagg följde med hem, vilket tror ni det blev ? ;-)
Ha en fortsatt vacker vårdag.
KRAM!!


7 kommentarer:

 1. Kul med provning...har precis beställt My way strap dress....vågade inte vänta till jag ska söderöver i Påsk.
  Hm tunn i kvalitén......få se vad jag tycker?
  Tror du köpte den eller kjolen?
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Jag måste bara gå och titta på "All in dress". Hade så klart hellre sett att den kommit som en top (som förra året- köpte den bara i svart men hade velat ha den i vitt också). Är den för kort som klänning kan den säkert vara fin till ett par smala jeans eller liknande kan jag tänka mig. Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda, Den FINNS även som blus, i vitt, svart, blått, turkost och rosa. Kostar ca 800 kronor.
   Lycka till.

   Radera
  2. Men vad glad jag blev nu:-). Jag har en i svart sedan tidigare och var minst sagt sur på mig själv som inte slog till på en i vitt också! Kram Linda

   Radera
 3. Så kul med provning och tusen tack. Den där all in dress är ju ljuvlig.
  kram!

  SvaraRadera
 4. Har följt dig läänge och har genom åren fått så mycket inspiration o tips. Den översta All in dress blir min favorit, men det ska bli spännande att se vad som fick följa med dig hem. Ha en fortsatt skön helg o hoppas du får sol på näsan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Tack igen för fina provningsbilder! Jag är förälskad i Yolt long dress, och var så glad när jag såg att du hade provat den. Den är så fin på dig. Gillade också Yolt skirt, den ska kanske också flytta hit någon vacker dag!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER