söndag 23 mars 2014

ATT HA TESTAT LITE BUDGET FRÅN H&M & OTHER STORIES

Jag har som ni märkt tröttnat en del på Odd Mollys upprepningar så jag kan ärligt säga att jag knappt handlat något från vårens kollektion (kan inte minnas ett enda plagg faktiskt). Jag hoppas på någon söt klänning längre fram, vi får se. Nu verkar våren ha kommit på allvar och vi har underbart med sol här hemma. Jag tänkte vissa upp en underbara klänning från & Other Stories och en kappa från H&M som jag plockade upp igår.


Denna söta klänning från & Other Stories kostar endast 650 kronor vilket jag anser är ett fynd för denna. Underbart fall och fin modell, lite vintage, vilket jag älskar. Skärpet i midjan är från Oleana i 100% siden.
Stylad med ett fint halsband och en kavaj kommer den att fungera alldeles utmärkt på kontoret.
Jag har tagit storlek 38 i denna.
Här ser ni strukturen lite bättre, visst är den bedårande ?


Här utan skärp.Den här snygga vårkappan från H&M är lite mer modern och stilren ön de jag brukar ha hemma. Den är verkligen underbart snygg för de 599 kronor som den kostar. Fina knappar och snygga konstläder detaljer i halsen och skärpet. Här har jag tagit storlek 42 för att få plats med kavajer och tjockare tröjor under.
Hoppas ni gillar tipsen.
Vi ses förhoppningsvis lite senare. Nu ska jag ut i trädgården och pyssla.
GLÖM INTE TÄVLINGEN FRÅN MILITUS MEDICAL, IN OCH KIKA VET JAG :-)
Hoppas ni också har en fin söndag!
KRAM!!1 kommentar:

  1. Men åh jag älskar klänningen! Var inne på & other stories häromdagen men måste helt ha missat denna, verkligen jättefin både med och utan skärp!
    Kram S

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER