onsdag 26 mars 2014

MISSA INTE ANNA HOLTBLADS UTFÖRSÄLJNING

Idag efter jobbet blev jag tipsad om Anna Holtblads underbara utförsäljning som har dragit igång i Stockholm. Om ni är i närheten måste ni bara förbi och kika in på utbudet. Så vackra och klassiska plagg. Har 6 koftor från Anna Holtblad som jag haft under ca 12 års tid och de är lika vackra och tidlösa. Jag har alltid älskat hennes plagg och de är klassiska men hon lyckas ständigt med en förnyelse av sina klassiska plagg för varje säsong. Lokalen ligger mitt emot NK, centralt och enkelt att hitta dit. Adressen är Hamngatan 31 (korsningen Hamngatan/Regeringsgatan). De har öppet fram till söndag (torsdag/fredag 10.00 -19:00 samt lördag/söndag 10:00-17:00). Plagg från kollektionerna 2012 och 2013, bland annat plaggen som ni ser här nedan.


Behöver jag säga att jag hittade en hel del :-) Vissa fick följa med hem och de vackra, klassiska plaggen får ni se längre fram i veckan.
Har ni möjlighet att kika förbi kan jag varmt rekommendera er att kika in, man kan verkligen fynda :-)
Ha en fortsatt fin vecka.
KRAM!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER