söndag 9 mars 2014

EN UNDERBART SÖT VÄSKA FRÅN H&M

Ett litet budgettips ska ni få av mig idag. I veckan när jag var förbi H&M hittade jag denna fina vårväska som kostade 249 kr!! Den är lite Odd Molly-aktig och bohemisk. Vackert broderad och med fina tofsar. Hur den kan kosta 250 kronor är lite märkligt dock och känns inte helt OK. Med så fint hantverk som denna är jag i varje fall beredd att betala mer så, så länge de som tillverkar den får en dräglig lön. Däremot hur motsvarande väska kan kosta närmare 2.000 kronor om det varit Odd Molly är en annan gåta.

Underbart fin partyväska om ni frågar mig.
Ha nu en fortsatt fin söndag!
KRAM!!1 kommentar:

  1. Tänk att det var precis vad jag tänkte när jag såg den online, lik Odd Molly., finns en jacka med liknande borderier också .....här i norr finns väskan inte i affär!
    Jättefin till fint pris......tror det blir ett köp.
    Kram Titti

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER