fredag 7 mars 2014

ATT HA VARIT PÅ EN UNDERBAR SEMESTER OCH TAGIT EN TYST TIMEOUT

Den senaste tiden……vintern har varit tung, särskilt på det professionella planet. Jag har behövt en timeout så en semester var välbehövlig. Alldeles nyligen tog därför jag och resten av familjen en semester till värmen (istället för kylan), det blev Mexico och Miami :-) När jag är på semester brukar jag inte vilja avisera detta på bloggen, jag är försiktig med att lämna för mycket information på bloggen och just att man är borta hemifrån är inget jag vill gå ut med på internet så jag hoppas ni förstår :-)

Dessa Bilder är från Mexico där maten, folket och klimatet är fantastiskt och dit vi försöker åka med jämna mellanrum. En dyr resa blev det men oj va vi har umgåtts och laddat batterierna.
Det har varit alldeles underbart!
Hoppas även ni har haft ett fint sportlov och att ni har en skön helg att se fram emot.
Imorgon lovar jag försöka komma tillbaka med fina outfitbilder.
Nu är det Let´s Dance som lockar.

KRAM!!13 kommentarer:

 1. Oj vilka härliga bilder och vilken mat. :) Hoppas du känner dig laddad och redo för våren som snart kommer tror jag.
  kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Jo, nu är batterierna laddade inför våren 😊☺️
   🌸🌺🌸
   Kram!!

   Radera
 2. Åh vad härligt det ser ut! Jag funderar på Mexico till vintern nästa år då jag fyller jämnt. Eller Florida. Fast just nu är det helt oklart - jag har sparat en massa semester för att planera men vet du vad jag gör... jo jag slutar på mitt jobb utan att ha något nytt. Jag orkade inte vara missmodig och oengagerad längre så nu ger jag mig - strax - ut i livet och söker något nytt. Jag blir lite bekymrad ibland när du skriver om din slitenhet, hoppas det kan bli bättre och det kanske behövs en förändring? kram Milla

  SvaraRadera
 3. Jag har varit i Tijuana och i Cancun och det var verkligen olika sidor av Mexico. Låter härligt som ni haft det, skulle inte sitta fel med en sådan semester just nu. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara bilder ! Jag blev så resugen så ! Ångrar jag inte reste med väninnorna till Kuba i förrgår ! Men att få se dina foto ger lite energi och njutning. Låter som ni haft det underbart ! Ha en fortsatt fin helg och njut av livet,det går ej i repris kram Carina

  SvaraRadera
 5. Åh så fantastiskt! Detta var det smartaste bästa drag du o din familj kunde ha gjort!! Man måste bara få ha time out ibland och det borde vi kvinnor (?) ta ännu oftare tycker jag. Hoppas du känner dig lite mer laddad för sluttampen av vinterslasket innan våren o blommorna kommer! Ta väl hand om dig!
  Stor kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Helt underbara bilder! Skulle gärna till Mexico (har bara varit där en dag...). Du får gärna tipsa om vart ni varit, jag skulle kunna tänka mig det paradis ni varit på:)
  Kram!

  SvaraRadera
 7. UNDERBARA bilder!
  Klart att vi förstår Dig att Du ej skrivit något här om Din semester, helt rätt MEN Du har varit saknad!
  Får jag fråga var i Mexico Du var, hotell? Vi var i Mexico för 2 år sedan, alla älskade landet/människorna.

  Kram Sara

  Ps. Undrar bara varför Du ej visar ansiktet på bilderna, accepterar om Du ej vill svara

  SvaraRadera
 8. Riktigt härliga bilder! Måste vara underbart att ha möjligheten att åka till sådana platser med jämna mellanrum. Jag är bara lite avundsjuk;-)

  Erika

  SvaraRadera
 9. Jag kan tipsa om Yucatan-halvön, Playa Mujeres, Playa del Carmen och Cancun med omnejd.
  Vi brukar besöka olika hotell i den regionen. Finns mycket att se och stränderna där är makalösa :-)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 10. Hei,

  Kan du anbefale et Miami hotel?

  mvh, Elise

  SvaraRadera
 11. Du tar så fina bilder! Vad använder du för kamera samt objektiv här? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej jag använder Canon EOS 1100D och objektiv Canon EF 50mm 1.8

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER