söndag 2 mars 2014

FÖR UNGEFÄR ETT ÅR SEDAN…

Då var det denna fina outfit som visades upp på bloggen, kommer ihåg denna så väl för jag var så nöjd över denna fina kofta från Odd Molly. Nu har den inte använts särskilt mycket och när jag ser denna bild så inser jag att denna måste tas fram och användas.
Sen funderar jag även på om jag gått upp eller ner sen denna bild togs, känner mig extremt sliten och otränad så jag får ta tag i det också känner jag nu inför våren.

Hoppas ni inte är lika slitna som jag.

KRAM!!2 kommentarer:

  1. Det är väääldigt många som uttrycker samma sak som du just nu. Mkt press, lite ork o tid. Känner sig otroligt sliten o pressad. Vill inte att det ska vara så här, hur kan man få till en förändring? Att bara vara good enough, duger inte det? Jag vet inte så mkt just nu heller. Mer än att det är en sablars snygg bild på en riktig pärla till tjej! Bamsekram! Lotta

    SvaraRadera
  2. Håller med dig! Denna kofta är en av mina favoriter och jag är glad att ha den både i grått och rött. Ska nog banne mig använda den i veckan! Usch vad hemskt det är att vi alla känner sån stress och allt för lite tid. Vi borde ha mer kul i livet :-) KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER