lördag 22 mars 2014

LÖRDAGENS HUDVÅRDSTIPS & KOMMANDE TÄVLING

Har haft en fin fredagkväll med tjejerna. Hämtade dem efter jobbet och sedan handlade så vi kunde fixa en egen pizza. Vi hade musiken på högsta volym, dansade och fixade pizza (medans mamma fick lite bubbel till :-).  SÅ mysigt!! Vi kikade tillsammans på Lets Dance och det var så mysigt att bara vara vi tjejer i soffan som fnissade och skrattade tillsammans. Nu på lördagmorgon tänkte jag tipsa om några toppenprodukter som jag hittat. Lite senare blir det dagens outfit, en finfin tävling där ni kan vinna min favoritprimer och andra toppenprodukter från Pfeilring som fina Militus Medical sponsrar, missa inte det.


Det här är några av mina favoritprodukter just nu. Ett underbart BB-cream från från Benefit, alldeles ny är den och heter Big Easy. Den är ett mellanting mellan vanlig BB-kräm och foundation. Den täcker betydligt bättre är en vanlig BB-kräm men är mer vårdande än foundation har primereffekt och är ganska matt, den blir nästan som ett puder när den torkat. LOVELY om ni frågar mig. Precis det jag vill ha och den finns i en hel rad nyanser vilket är ett extra plus. Jag har nyansen nummer 5 Beige (efter solsemestern behövdes denna). Kostar kronor ca 350 kr på Sephora och är prisvärd och dryg.

En annan favoritprodukt på morgonen när man har bråttom och bara vill ta på sig något snabbt som jämnar ut och ger ett fräscht utseende är denna nya CC-kräm, Skin Best från Biotherm som är mer täckande än en vanlig BB-kräm men som fortfarande är vårdande och ger  massor av lyster. Den doftar ljuvligt och den har en perfekt utjämnande effekt även på mogen hy utan att sätta sig i rynkorna. OTROLIGT prisvärd är den också. Min kostade 250 kronor på NK och jag är såååå nöjd, har även provat serumet i samma serie och den kommer att inhandlas hit inom kort. Riktigt bra produkter till en rimlig prislapp.


En ny produkt för mig är en ögonfransböjare, min första. Japp, jag har varit lyckligt ovetande om denna i 43 år, dvs jag har inte förstått vitsen med den och framförallt inte velat skada mina ögonfransar. Nu fick jag rekommendationen av en duktig tjej på Sephora att testa just denna från Shiseido som ska vara toppen och till ett OK pris, ca 235 kronor. Nu har jag använt denna i 1 vecka och det är verkligen skillnad på ögonfransarna efter att man använt denna och sedan sätter på mascara. Kan varmt rekommendera denna.

Vi ses snart igen, nu ska det städas och sedan ska det bli en tur till city, kanske blir det lite macarons från Ladureé som följer med hem :-) Ikväll ska vi laga köttfärssås med massor av spagetti.
Vi ses snart igen och missa inte tävling ikväll.

KRAM!!
6 kommentarer:

 1. Tack för tipsen !! Blev jättenyfiken på Biotherm CC cremen. Såg de har den på Harmoniq.se för 195 kr just nu. Jag som går hemma och drar mycket tycker en cc cream är perfekt att ta på sig på morgonen så känner man sig fräsch vad man än nu ska göra. Vilket serum har du testat? Jag köpte Biotherm olja/serum som varit bra i vinter när man är extra torr. Funderar även på vad du tyckte om Cicamed AHA-serumet? Har för mig du testade det nån gång. kram Milla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Milla, Serumet är helt nytt från Biotherm och kommer från samma serie så den heter Skin-Best Serum. Älskar konsistensen och den utslätande effekten på huden med denna. Testa den om du gillar Biotherm, ett av det mest prisvärda serum jag testat. Cicameds Collagen boost och serum C testade jag, Collagen Boost kan jag tänka mig att köpa igen men inte Serum C. AHA serumet har jag tyvärr inte testat.
   KRAM!!

   Radera
 2. Tusen tack söta för superbra tips!
  Jag uppskattar särskilt fransböjaren för det behöver jag verkligen en ny!
  Gillar Biotherm mycket med, måste kollas in!

  Många kramar fina!
  Adela

  SvaraRadera
 3. Åh toppentips särskilt ang Biotherm som jag använde i många år när jag var yngre. Ett bra märke tycker jag! :) oj har du lyckats ha så fina ögon utan en fransböjare?!?! Kan inte leva en dag utan min fr ja just det, Shiseido!! Jättebra!! :)
  Tack för fina tips och rolig tävling oxå!
  Trevlig helg! Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv Lotta! Roligt att du gillar dessa tips :-) Biotherm har fått in mycket bra nya produkter i vår tycker jag.
   Testa Serumet Skin Best också (ta hem ett prov) den är verkligen Ljuvlig.
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER