söndag 30 mars 2014

VÅRNYTT ÄVEN I SMINKNECESSÄREN - FRÅN DIOR

Lite vårnytt har börjat droppa in men framförallt kände jag för lite vårnytt i min sminknecessär. Jag har hört så många, särskilt folk som arbetar som make-up artister som höjer just Diors skuggor till skyarna p g a pigmentet så jag blev tvungen att testa en palett. På Åhlens fick jag bästa servicen. En mycket duktig tjej tog sig an mig och sminkade mina ögon så jag fick testa alla produkter som sedan följde med hem.


Mascaran från Dior: Diorshow Iconic Overcurl är MAGISK. Den verkligen lyfter ögonfransarna så man slipper hålla på med ögonfransböjare. Den LYFTER verkligen ögonfransarna och håller de på plats hela dagen. Man får öva några gånger och man ska använda en viss teknik men sedan blir resultatet MAKALÖST! Den är dessutom enkel att ta bort på kvällen. Fäller inte och håller vad den lovar. Just LOVELY. En ny favorit vid sidan av Chanel Le Volume och Armanis Eyes to Kill.
Kostar ca 340 kronor.
Den här paletten föll jag som en fura för. Jag fick en sminkningen med dessa och då insåg jag att jag var tvungen att ha dem :-) Fin blandning av varma och kalla färger. Färger som dessutom håller men är enkla att blanda ihop. Så snyggt.
Dyra men ack så vackra.

Jag älskar eyeliner men är inget proffs med att lägga det snyggt så denna penna verkade vara den ultimata eyeliner, dryg, perfekt svart färg, och enkel att applicera. Den håller en hel dag och är enkel att ta bort på kvällen. Tjejen vid Dior disken påstod att hon hade haft sin i 4 månader utan att den tagit slut eller avtagit i precision vilket lätt underbart, vi får se om det stämmer.
DiorShow Art Pen är underbar att arbeta med och ger fina resultat även om man är nybörjare.
Pris ca 370 kronor.


Här ser ni lite närbilder på mascaran och eyelinern.


Här sen ni när jag kombinerat detta med de fina skuggorna i paletten.

Hoppas ni gillar inspirationen och tipsen. GLÖM INTE TÄVLINGEN FRÅN MILITUS MEDICAL där ni kan vinna Jane Iredales underbara primer och dessutom så får ni just nu även 25% rabatt på primers hos Militus Medical med koden "shopaholic25".

Ha en fortsatt fin söndag.
KRAM!!
7 kommentarer:

 1. Tack för att du visade detta! Vad är det för nummer på paletten? Den skulle passa mig perfekt nämligen, för jag har samma färger som du.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 734 GREGÉ heter den och jag har helt enkelt inte hunnit kika på det förrän idag. Sen tror jag inte det är så många andra paletter från Dior som jag samma uppsättning färger.

   Radera
  2. Tack för det. Jo faktum är att färgerna ser ganska lika ut på paletterna... det är svårt att minnas nyanser! Då ska jag kolla in den.
   Trevlig helg!

   Radera
 2. Hej! Nu har jag också investerat i denna mascara :) Men vad är det för teknik man ska använda? Expediten jag pratade med hade inga speciellt tips. Så om du har några tips tar jag de gärna :) Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria, Jo, tipset jag fick var att ta först borsten så den ser U-formad ut mot fransarna, så den lyfter dem. Efter det vrider man borsten åt andra hållet så den ser ut som ett uppochnervänt U och dra upp fransarna. Jag brukar lägga på mascara tre-fyra gånger för att bygga upp volym. Hoppas du förstår min dåliga förklaring :-)
   KRAM!!

   Radera
  2. Det skulle vara roligt om du även svarade på min fråga angående nummer på paletten!
   Tack på förhand.

   Radera
 3. Tack för förklaringen! Tror jag förstår :) Ska testa! Tack!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER