fredag 14 mars 2014

NU FUNKAR RABATTKODEN PÅ 25% HOS MILITUS MEDICAL

Ni som är sugna på att testa någon primer från Militus Medical kan göra det just nu med 25% rabatt. Jag har testat tre olika märken som ni kan läsa om på bloggen HÄR, HÄR och HÄR. Koden är shopaholic25 och funkar nu, jag har testat :-) Hoppas ni får glädje av denna. Snart ska jag utse en favorit och den ska jag och Militus Medical lotta ut liksom ett sett från Pfeilring med borste och pincettkit. Hoppas ni vill vara med på den tävlingen :-) Vi ses lite senare idag, ska föröska få ihop en dagens när jag kommer hem.Hoppas ni får en fin fredag! Själv ska jag passa på att kurera mig under helgen, är verkligen otroligt förkyld.
KRAM!!
2 kommentarer:

 1. Hej! Hoppas att du mår bättre nu! Jag undrar om jag kan få köpa min drömklänning av dig!
  Det står att du har den i min storlek (S)
  Åh snälla.....
  http://1.bp.blogspot.com/-k5CJsw_sT6k/T48h2Xg8wSI/AAAAAAAAXsA/q-LwZl3wwnk/s1600/Tadaa+Och+PukkaCIMG6235.JPG

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag sålde den för ett bra tag sedan, tyvärr.
   Lycka till i jakten.
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER