fredag 8 januari 2016

ATT LÄNGTA TILL MORGONDAGEN OCH DAISY BEATY EXPO 2016

Förra året när detta event annonserades ut i några av de skönhetsbloggar jag själv följer blev jag alldeles grön av avund över de lyckligt lottade som fick gå på detta event, Paradiset för Beauty Nerdar som jag själv. I år är jag både med i Juryn i Daisy Beauty Awards (Bästa oljan 2015) OCH får vara med på detta underbara event. Jag känner mig hedrad och otroligt lyckligt lottad, just som jag bestämt mig för att avveckla bloggen dyker detta upp och ger mig ny kraft, energi och inspiration. Imorgon lördag smäller det och under dagen blir det instagram som gäller men sen, sen lovar jag massor av bilder och inlägg så även ni får en känsla av det jag kommer att få uppleva :-) Häng med på Instagram om ni vill hänga på imorgon :-)


Hoppas vi ses på Instagram imorgon!
Ha nu en fin fredag och önskar er alla en underbar helg!!

KRAM!!1 kommentar:

  1. Åh det ska bli underbart att ses där!! :)
    Största kramen!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER