lördag 23 januari 2016

LITE ODD MOLLY TIPS - SÅ HÄR HAR JAG FIXAT TILL MIN LOVELY KNIT

Som ni vet blir det inte särskilt mycket Odd Molly inlägg, mest för att jag tröttnat rejält på upprepningen av alla modeller som återkommer år efter år. Dessutom har de fantastiska plaggen försvunnit helt och hållet från deras sortiment, de ljuvliga klänningarna och fantastiska blusarna finns inte mer, det som gjorde att jag älskade Odd Molly finns helt enkelt inte där längre. De få plagg jag köpt på REA är en klänning, en ullkofta och tre linnen med spets. Lovely knit har jag haft mängder av och jag har sålt de flesta, utom tre/fyra stycken i bomull och en i ull. Jag har alltid haft lite svårt för Lovely Knit knytet, alltid tyckt den hamnat fel och därför inte använt denna modell särskilt mycket, dessutom är den inte snygg öppen. Men jag har nu kommit på ett knep som gör att jag tycker denna kofta sitter snyggare numera. Hemligheten heter TRYCKKNAPPAR.Jag använder mest svart och vitt så denna kofta blev perfekt i min garderob.
Storlek 2 använder jag i denna modell.
Jag har satt in en tryckknapp upptill så den håller sig stängd vid halsen som på bilden.


Jag har även satt två andra tryckknappar längs långsidan så att den ska sitta snyggt utan att "flärpa" upp vid användning :-)Hoppas ni gillade detta tips, den funkar för mig och gör att i varje fall jag känner mig bekvämare med att använda denna model. Ha en fortsatt din helg!

KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER