torsdag 14 januari 2016

NYHETER FRÅN GHD - ADVANCED SPLIT END THERAPY

En annan nyhet som jag fick med mig från Daisy Beauty Expo är en hårprodukt från Ghd som jag är spänd på att få testa då jag har långt, lockigt hår som gärna blir slitet i topparna. Den heter Advanced Split End Therapy och ska vara en life-saver för att motverka kluvna hårtoppar.Så här beskrivs produkten på Eleven.se 

ghd Advanced Split End Therapy - vårda kluvna hårtoppar och ge ditt hår en mjuk känsla! ghd Advanced Split End Therapy innehåller en blandning av näringsrika ingredienser som aktiveras av värme från din styler. Den hjälper till att vårda och ge näring till torra, skadade hårtoppar genom att mjukgöra och försluta hårstrået för att lämna en mjuk, glansfull känsla och look.
Berikad med rött sjögräs (Hypnea Musciformis) som har en molekylstruktur hjälper till att ge en stärkande känsla och en förslutande effekt. Ditt hår lämnas mjukt, med en starkare känsla och glansfull finish i upp till 5-10 tvättar. 


Denna ska testas i helgen tillsammans med min plattång från Ghd som är den bästa på marknaden, dyr men väl värd investeringen om man har råd. Om den kan få mitt hår att bli mindre frissigt och fixa mina hårtoppar kommer jag att bli väldigt nöjd med denna.


Här kommer lite bilder från Ghd:s monter på Daisy Beauty Expo.Har en plattång från Ghd som jag köpte för något år sen och jag är såååå nöjd att jag slog till på den, verkligen väl värd investeringen.....blev dock lockad att köpa en ny när man fick prova den på mässan....Ghd:s rolls Royce: Ghd Platinum White Styler.....åh, så sugen på den.

Hoppas ni har en fin vecka!!

KRAM!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER