söndag 17 januari 2016

ETT AV MINA TVÅ REAKÖP FRÅN ODD MOLLY & SNEAK PEAK PÅ MINA NYA CHANEL

Denna klänning från Odd Molly är en av de få plagg jag varit nyfiken på att prova denna säsong: Pancho Dress i Golden Porcelain i storlek 2. Den är normal i storlek och har väldigt fint fall. Prislappen på nästan 2.800 kronor kändes väl saftig och det var först nu på 51% rea som jag valde att slå till på den. Den kommer att bli perfekt till våren och sommaren. Kan lätt varieras och göras mer leasure eller mer elegant med hjälp av accessoarer.Här ser ni den i sin enkelhet. Underbar skärning och lagom längd på denna. 
Här stylat med ett skärp i midjan från Oleana.Snyggt att styla med en asymmetrisk skinnjacka.Chanel är perfekt med allt i och för sig men här lyfter den verkligen denna outfit :-)Min fina Chanel är ett vintage fynd (ja, fynd och fynd) som jag köpt via Ebay och som kom i sin ask, med dustbag och alla Chanel tillbehör. Tyvärr saknades själva kortet till denna och därför blev priset OK trots en sista minuten budgivning. Jag såg till att köpa via Paypal med ebayförsäkring och det innebär att man får tillbaka pengarna om varan inte skulle motsvara förväntningarna. Jag såg även till att få den autentifierad av en vedertagen Chanel autentifierings service Etinceler Authentications som är internationellt erkänd och respekterad. 
Modellen på denna Chanel heter East West (eller Baguette) Flap bag och är en modell som inte längre finns, tror den slutade tillverkas 2011-2012. Det är den perfekta partyväskan och är så vacker och tålig i kaviar läder. Jag har även fått frågor om mitt hår, varför jag alltid har det uppsatt och hur långt det egentligen är.
Så här långt är det, Jag klipper det max en gång per år, enbart topparna. Kommer aldrig att klippa mig kort....ALDRIG, passar mig inte alls. Tvättar mitt hår max 2 gånger i veckan, för att slita så lite som möjligt på håret. Har alltid det uppsatt till vardags, vilket är elegant och bekvämt. Utsläppt har jag det bara på helgerna eller när det är fest :-) Fönar max 10 gånger per år mitt hår. Använder plattång eller andra stylingverktyg max 2 gånger i månaden. Det gör att mitt hår är välvårdat och kräver minimal insats till vardags. 

Ska se om jag hinner med ett inlägg till ikväll eller om det får vänta till imorgon. Då ska jag tipsa om mitt favoritmärke för stunden, vad gäller både hudvård och kosmetik....Charlotte Tilbury.

Ha en fortsatt fin söndag!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Kul att du har hittat ny inspiration, jag gillar att läsa dina recensioner! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annika! Roligt att höra :-) Det kommer att bli en del recensioner, både positiva men även tips på sådant man kan undvika :-)
   KRAM!!

   Radera
 2. Har den korta varianten i bägge färgställningarna.
  Snygg den långa också.
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Titti! Älskar långa klänningar :-) Hoppas du har det bra i värmen!
   KRAM!!

   Radera
 3. Kul att du hittat inspiration att blogga igen. Ser fram emot kommande recensioner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria!! Härligt att höra :-) Blir en del inlägg framöver och ska försöka fota lite outfits på helgerna när man har mer tillgång till dagsljus :-)
   KRAM!!

   Radera
 4. Kul att du "finns kvar" :) så fin klänning. Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER