tisdag 26 januari 2016

FOKUSERING PÅ HÅRVÅRD - BOSCH BRILLIANT CARE QUATTRO-ION BORSTE

Jag tänkte dela med mig av ännu ett pressprov som jag fick med mig från Daisy Beauty Expo. Denna borste fick vi i vår goodiebag och jag var nyfiken på att se om den verkligen funkade.


Denna ska alltså ge glans, göra håret jämnare och motverka frissighet.
Klarar denna av detta?Borsten ser ut så här och fungerar med hjälp av batterier. När den är på lyser lampan på baksidan av borsten. Quattro-Ion har en innovativ teknologi som släpper ut negativa joner för att motverka statiskt hår. Borsthuvudet går att ta loss så att man kan rengöra den och består av två borststrån som ska garantera en skonsam styling. Det ingår 2 AAA-batterier när man köper den och sen varnar den när batteriet börjar bli lågt. Den stängs automatiskt av efter 5 minuter ifall man skulle glömma den på.


Så här presenterades den på mässan.

Quattro-Ion lanseras på Coop i vecka 8 och finns i övriga butiker från april 2016 och har ett rekommenderat pris på 449 SEK.
Egenskaper:
  • Automatisk avstängning efter 5 minuter så att användaren inte behöver oroa sig för att oväntat få slut på batteri.
  • Fyra källor som gemensamt släpper ut negativa joner för att motverka statisk elektricitet.
  • Avtagbart borsthuvud gör hårborsten lätt att rengöra.
  • Två typer av borststrån garanterar en skonsam styling.
  • Varning vid lågt batteri så att borsten alltid kan vara redo att användas.


Det lät ju hur bra som helst när den presenterades så denna ville jag testa direkt när jag kom hem.


Borsthuvudet går att ta bort för att kunna rensa borsthuvudet, vilket är praktiskt.


Så funkar den? 
Svaret är både Ja och nej. På mitt tjocka lockiga hår så tar den bort den statiska elektriciteten ganska bra men inte helt, den är utredande men kan inte användas i blött hår känner jag då den är batteriedriven. I min dotters lite tunnare och raka hår som ständigt blir statisk funkar denna perfekt! Detta är helt enkelt en borste som tar bort statisk elektricitet från håret och fungerar som borstar gör, dvs reder ut håret. Att den skulle ta bort min frissighet tycker jag däremot inte att den gör. Det är en stylingprodukt och ingen långvarig lösning för frissigt hår. En nackdel med denna som irriterar mig när jag använder den är att man lätt kommer åt på och av knappen vilket gör att man ständigt stänger av den oavsiktligt, dum placering av på och av knappen helt enkelt.


Så sammantaget beror det på vilket hår du har och om det är främst statisk elektricitet du vill bli av med då är denna borste bra till det. Den har både naturlig borst och platspeggar så den reder ut håret bra. Jag skulle dock inte byta ut min Björn Axén Maple wood detangling borste för denna men den är ett bra komplement och funkar som sagt perfekt på min dotters lite tunnare och rakare hår. 
Synd alltså att den inte hjälpte med min frissighet, då hade denna varit ett måste för mig.

Hur känner ni, är ni nyfikna på att testa denna?

Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER