tisdag 19 januari 2016

MAYBELLINE TESTAS - VÅRNYHETER

Idag ska jag bjuda på en recension av de fyra pressprover som vi fick med oss från Daisy Beauty Expo. Några är redan favoriter och någon är redan kastad i soptunnan. I mitt badrumsskåp finns ingen plats för produkter som inte håller måttet, oavsett prisklass. Det finns en del väldigt fina nyheter som Maybelline kommer med nu i vår. Prisvärda produkter som jag är glad att jag fått testa.1. Paletten The blushed Nudes som tagits fram av Yadim, Maybelline New Yorks internationella makeupartist. Den innehåller 12 olika skimrande och "matta" nyanser som enkelt ska kunna kombineras ihop med varandra för en romantisk eller dramatisk blook. Båda fina tjejer HÄR (Adaras) och HÄR (Camelliss) har fina bilder med swatches på dessa, så kika in där om ni vill se hur de ser ut på huden.
Färgerna är så fina och användbara, tyvärr är de ganska pudriga och de kräver en fuktig pensel för att komma till sin rätt. Väl på ögonlocket är de otroligt tjusiga och har fin pigmentering (om man nu använder en fuktig pensel alltså). Om man bara använder de som de är har de en tendens att hamna lika mycket under ögat som på ögonlocket.


Samtliga färger är tänkta att kunna kombineras ihop och det gör de verkligen. Några matta ögonskuggor hittar jag dock inte riktigt, vissa har mer lyster än andra men den enda matta jag hittar en den som ni ser som nummer två från höger, första raden. Det gör inte mig så mycket då färgerna är så pass fina och paletten är verkligen prisvärd för sina 170 kronor.


2. Master Sculpt är ett fint contourings kit med en mörk bronser och en ljus highlighter. Bronzern är superfin, matt och i en fin nyans. Det enda minuset är att den är ganska skir och får byggas upp i flera omgångar, den håller relativt bra men inte en hel dag på mig. Highlightern är superfin och diskret och ser underbar ut precis vid applicering men försvinner efter ett par timmar. Jag är tyvärr bortskämd med Charlotte Tilburys underbara Filmstar Bronze and Glow som jag helt enkelt inte kan vara utan, så därmed blir min recension vad den blir med denna i jämförelse.  Priset på 129 kronor gör den trots allt till ett fynd.


 3. Min stora favorit är dock den fina ögonbrynspennan från Maybelline, Brow Drama Pomade Crayon. Denna i den mörka nyansen är klockren och underlättar mina morgnar numera. Det går i ett kick att använda denna och den ger färg samtidigt som den fungerar som ett vax som håller brynen på plats. På mig håller den hela dagen. Den är inget för den som vill ha fin precision men perfekt för en som vill fylla i brynen med färg snabbt och få de på plats. Här under ser ni den på mina bryn....tyvärr var detta den minst suddiga bilden jag fick till med en-hands fattningen :-)
Tror den kostar omkring 89 kronor vilket är ett fynd för denna :-)


4. Denna mascara som jag verkligen såg fram emot att testa, Maybelline the Falsies Push Up Drama mascara var verkligen ett botten napp för min del. Den var kladdig i formulan och lika mycket hamnade på ögonfransarna som på ögonlocket och under ögat. Borsten är tillverkad av hårda gummipiggar som retade upp mitt öga och som kändes mer som ett tortyrredskap än som en mascara.  ALLT detta sammantaget gjorde att den hamnade i soptunnan redan efter första användningen. Maybelline har MASSOR av andra betydligt bättre mascaror där just the Falsies Volym är en stor favorit, testa hellre den skulle jag säga.
Sammanfattningsvis kan man säga att det finns en hel del spännande nyheter från Maybelline där ögonbrynspennan toppar, följt av paletten och sedan av contouring kitet. Mascaran kan man skippa tycker jag, testa hellre en annan mascara från Maybelline som t ex the Falsies Volym som jag själv tycker är superbra för att få till mycket volym och längd.

Hoppas ni gillade recensionen. Vi ses lite senare i veckan med ett alldeles eget inlägg om enbart Charlotte Tilbury, mitt favorit Beauty märke för tillfället :-)

KRAM!!


P.S. Alla produkter som recenseras här är pressutskick prover, dvs något som delats ut på eventet. Åsikterna är mina egna och styrs inte av att jag fått dessa varoprover, så vi är tydliga :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER