måndag 18 januari 2016

LITE LYXINLÄGG EN KALL MÅNDAG - MIN CHANEL EAST WEST FLAP

Just för tillfället har jag ett överflöd av produkter som ska testas och en del outfit som jag tänkt visa upp lite senare, när jag kan få till lite bilder i dagsljus. Imorgon kommer lite produktrecensioner av några pressprover från Maybelline som vi fick på Daisy Beauty Expo, några riktiga guldklimpar och nåt botten napp.

Idag tänkte jag dock pigga upp bloggen med lite lyxkänsla :-) Jag tänkte visa er några bilder på min fina vintage Chanel väska i modellen East West Singel Flap i Kaviar läder. Denna slutade tillverkas någon gång omkring 2011/2012 och är en otroligt praktisk modell. Den är ett mellanting mellan Chanels lilla och mellan model av deras Classic Double flap. Den är liten och behändig, kan användas som axelväska eller som clutch och rymmer en hel del som ni kan se av bilden nedan PLUS en iphone 6.Min väska köpte jag på Ebay och jag ville enbart handla inom Europa för att inte åka på tull och skatter. Jag köpte denna av en fransyska som var otroligt trevlig och jag har även fått den autentifierad av ett internationellt, erkänt bolag som heter Etinceler Authentifications. Om man betalar med Paypal har man dessutom en trygghetsgaranti som gör att man kan få pengarna tillbaka om väskan inte skulle motsvara beskrivningen eller vara äkta :-)
Jag är dessutom medlem av the Purse Forum sen flera år tillbaka och där det finns en massa kunskap och råd man kan få innan man gör ett sånt här dyrt köp.

 Här ser ni alla saker som jag får plats med i denna. I den lilla Louis Vuitton Mini Pochette Accessoire väskan har jag mina läppglans, läppenna, concealer och lite andra sminkförnödenheter :-)
Min mobil (en Iphone 6) är inte med på bild men denna får givetvis också plats i väskan.
Jag älskar kvalitén på Chanels vintage väskor, dessa var plätterade i äkta 22K guld (äldre väskor i 24K) och hade tåligare skinn. Idag plätteras inte Chanels nyare väskor med guld längre.Denna väska har jag sparat till länge och det var fantastiskt att få tag i den i detta fina skick men sin låda och allt, det enda som saknades var själva kortet men det kan jag leva utan :-)

Hoppas ni har en fin kväll och en bra start på veckan!
Imorgon blir det åter Beauty recensioner och fram mot helgen mer mode och outfits :-)

KRAM!!


6 kommentarer:

 1. Så fin den är din väska! Jag har en WOC som jag älskar. Jag är medlem på samma forum som du (också sedan flera år) och blev inte så lite nyfiken på vem du är. Så många är vi trots allt inte från lilla Sverige!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihihi, Jo, vi är rätt många från lilla Sverige där även om man inte kan tro det :-) Jag skriver inte så mycket, så jag är mer av en läsare och observatör :-) Visst är det underbart med dessa väskor? Fast för mig gäller vintage Chanel, nya väskor tror jag inte det blir, inte ens när de öppnar sin butik i Stockholm som det ryktats om så länge :-)

   Radera
  2. Jag har varit väldigt aktiv där men är det inte längre. Du kan säkert ha rätt i att vi är en del från Sverige som är där. Själv tittar jag nästan uteslutande på den del av forumet som handlar om ett specifikt märke så jag känner ju inte till de föredrar andra varumärken. Jag tror Chanel öppnar sin butik i Stockholm nu i vår.

   Radera
 2. Härligt att du är tillbaka! Har saknat dina inlägg. Kommer att köpa en 2:55 inom en snar framtid, men det blir nog en ny. Är lite osäker på att handla via eBay. Blev lurad en gång på en Gucci-väska... Njut av väskan, den är fantastiskt fin! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Anna! Vad glad jag blir över att ha varit saknad :-) Lyllo dig! Härligt med en ny Chanel, förstår dig. Jag är oerhört försiktig och väldigt påläst innan jag vågar slå till på Ebay och dessutom köper jag enbart med Ebays och Paypals trygghetsgaranti så jag kan få mina pengar tillbaka om det skulle vissa sig vara en annan vara man får eller t om en kopia. KRAM!!

   Radera
 3. Grattis till tjusiga väskan.
  Någon ny Chanel blir det nog aldrig för mig....
  Gillar dina Louis Vuitton accessoarer, ett lite "billigare" märke.
  Till deras butik i Siam Paragon/Bangkok är det alltid kö!
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER