söndag 10 januari 2016

DAISY BEAUTY EXPO 2016 - DEL 1

ÅH, en sån dag det var igår.....magiskt. Så mycket inspiration på en dag, jag var helt uppe i varv. Jag hade dessutom förmånen att träffa en massa fina tjejer. Som jag har skrattat, provat, pratat och lärt mig en massa. Det var en förmån att få vara med och jag kommer att dela med mig av de intryck jag fick samt under den närmaste tiden tipsa om nya spännande produkter, efterhand som jag testar och provar. Jag hoppas ni kommer att gilla det :-) Nu kommer här en bildkavalkad.


CCS monter där man fick se tillverkningen av handkräm och sedan själv tillsätta en egen doft till var en succé. Min hette givetvis Shopaholics Handkräm :-)


Nyheter för håret från Bosch.
Vackraste montern stod Nimue, ArtDeco, Kalahari och phformula för.
SÅ VACKER!!
Nästan lika vacker var l'Oréals fantastiska monter med en mängd, ljuvliga nyheter.....ska bli så spännande att testa.Denna "cushion foundation" är en sådan nyhet som det ska bli spännande att testa :-)
Jag måste även passa på att tacka alla utställarna som bjöd på så många arbetsprover, kunskap och inspiration. Tack även till det fenomenala gänget som satte ihop hela detta evenemang: Daisy Beauty Magasin, Kicki Norman, Sam, Krizz, Veronica och alla andra som hjälpt till at få ihop detta evenemang. Det var första gången jag var med och det var ett verkligt privilegium som jag kommer att leva länge på.

Det var första delen med mina första intryck. Mer kommer senare, jag lovar, måste bara samla mig och ta in alla intryck :-)
Hoppas även ni har haft en fin helg!!

KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Cushion foundations gillas.
  Ska definitivt spana efter den.
  Här i Thailand blir det inte så mycket smink....
  Kram Titti i Huay Yang

  SvaraRadera
 2. Ååååå vilka makalösa bilder du tog kära vännen! Min kamera låg i garderoben halva dagen, tänkte gå en fotorunda senare. Jo haha! Visst hade vi kul, även om vi inte hann prata, iaf jag hann inte prata med nån känns det som!
  Vi hörs mer, bästa kramen!
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Oj vad du är duktig med kameran. Otroligt fina bilder. Här kändes det som vi som inte fick vara med ändå fick en fin guidning på mässan. Kände samma sak när jag läste donnachics blogg. Tack för en trevlig blogg.
  Hälsningar Mona beautyboost

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER