onsdag 20 januari 2016

GHD - PLATINUM WHITE STYLER IN DA HOUSE

Igår rusade jag till posten meddetsamma när jag kom hem, jag visste vad som låg och väntade på mig :-) En ny ghd plattång: Platinum White Styler, jag kunde inte hålla mig efter att ha testat och sett dessa på Daisy Beauty Expo. Denna fick jag rekommenderat till mitt långa, lockiga, frissiga, tjocka hår. Med min 1,5-2 år gamla ghd V classic styler, som jag älskat fram tills idag, har det tagit ca 45 minuter -1 timmer att fixa mitt långa och ganska tjocka hår. Jag har varit supernöjd med den men eftersom jag har så långt, lockigt och tjockt hår har det tagit tid att fixa den. Med denna plattång tog det mig exakt 32 minuter att fixa hela håret!! Jag sparade HUR mycket tid som helst!! Jag är extremt nöjd med denna och så glad att jag vågade testa den. Den finns HÄR och HÄR till extrapris just nu, dvs 20% billigare än normalt. Det är fortfarande en investering, men med tanke på kvalitén och tidsbesparingen är det värt det om man brukar platta/styla sitt hår (minst ett par gånger i månaden som jag) och om man har råd.

Jag är väldigt rädd om mitt hår och satsar därför på ghd istället för att köpa andra bra plattänger från andra märken eftersom jag vet att denna ska vara den bästa på marknaden och dessutom skonsam för håret (för att vara en plattång). Ghd har dessutom 2 års garanti på sina produkter vilket ger en extra trygghet. Jag har haft billigare plattänger som slutat fungera efter 1,5 år och där jag använt dessa max 20 gånger, bortslängda pengar och dyrt i längden.
Dottern passade på att "låna" en av borstarna direkt :-) 


Så här beskrivs den på t ex eleven.se

Den patenterade tri-zone™-teknologin använder sig av 6 snabbtänkande sensorer, 3 i varje platta, för att din styler ska hålla en konstant, optimal temperatur. Dessa sensorer hjälper till att upprätthålla den ideala temperaturen genom hela stylingen så att ditt hår inte blir utsatt för plötsliga temperatursvängar. Med ''safer-for-hair-heat'' är denna styler även skonsammare mot ditt hår, och reducerar risken för att hårfärg bleknar. 
Att styla håret ska vara en lekfull stund, där endast din fantasi ska kunna sätta gränser - det blir det med ghd Platinum™! Den unika, patenterade ''wishbone''-upphängningen gör att plattorna hela tiden är i linje med varandra så att ditt hår håller sig på plats under hal stylingen. ghd Platinum™ är den optimala stylern - både för dig som älskar att styla ditt hår, för dig med en hektisk livstil och även för frisörer! 
Med en elegant, ergonomisk och lätt design är denna styler lätt att hålla i och gör att du behöver anstränga dig mindre när du stylar ditt hår, oavsett om du lockar eller plattar. Den värmeresistenta skyddskåpan skyddar mot värme på underlaget efter styling och gör så att du under styling enkelt kan hålla på utsidan av toppen.
  • Patenterad tri-zone™-teknologi. 
  • ''Safer-for-hair-heat'' 
  • 6 snabbtänkande sensorer. 
  • Innovativ & ergonomisk design. 
  • Passar alla hårtyper. 
  • Sleep Mode-funktion - stylern stängs automatiskt av om den inte används under 30 minuter. 
  • ''Wishbone''-upphängning gör att plattorna är i linje med varandra under hela stylingen.
Med min medföljde en begränsad upplaga av ett set med borstar, väska och klämmor som adderar till lyxkänslan :-) Fanns som paket på GHD:s egen hemsida (tror den är slut nu).
Så här blev det efter en VÄLDIGT snabb och slarvig styling som tog 32 minuter exakt. Min hårfärg är inte riktigt så här här röd men blir så i det dåliga ljuset på kvällarna....
Denna vecka har börjat bra måste jag erkänna :-)
Nu ska jag även testa plattången i kombination med ghds nya styling product "Advanced Spilt End Therapy", som vi fick som pressprov på Daisy Beauty Expo, återkommer med den recensionen inom kort :-)

Hoppas även ni har en fin start på veckan!

KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER