torsdag 21 januari 2016

MINA FAVORITPRODUKTER - CHARLOTTE TILBURRY DEL 1

Idag tänkte jag bjuda på äkta kosmetiklyx! Charlotte Tilbury kan tyvärr inte köpas i Sverige ÄN, jag hoppas att de snart dyker upp i Sverige. Charlotte har de absolut lyxigaste produkterna man kan tänka sig. Alla produkter är givetvis inte WOW men väldigt många har det där lilla extra som gör att jag faller pladask för dessa. Ögonskuggorna har jag hört från många håll att man inte behöver lägga pengar på däremot några av de produkter jag tänkte visa er är sådana som jag ALLTID kommer att ha i min necessär (eller snarare necessärer....har ju en del produkter :-).


Först ut några av mina favoritprodukter från Charlotte Tilbury: Matte Revolution läppstiften är OUTSTANDING i kvalité och hållbarhet. K.I.S.S.I.N.G. lipstick i färgen Stone Rose är en annan favorit, den är den perfekta brunrosa nyansen till mina läppar och den är krämig och lyxig på mina läppar, dock håller den inte lika länge.Här sen ni de tre färgerna som jag har hemma: Matte Revolution Bond Girl, Kissing Stone Rose och sist Matte Very Victoria. De är verkligen vackra men dessutom så bra i kvalitén. 30 Euro kostar dessa och det är de värda i mina ögon särskilt om man jämför med Dior eller Chanel som kostar mer.Nästa på tur är Charlottes otroligt vackra och hållbara rouge. De spelar i en klass för sig vad gäller färger och pigment. Detta är ett av de få puder rouge som håller en hel dag på min hy. Ljuvliga nyanser och fantastisk kvalité gör dessa till vinnare i min necessär. Kommer aldrig vilja vara utan dessa. Kostar 39 Euro, dvs en del men de håller lääääänge. Jag har haft mina två i två månader och det syns knappt att jag använt dem.


Nu till min ABSOLUTA MUST-HAVE produkt från Charlotte: Filmstar Bronze & Glow i Light/Medium. VÄLDIGT DYR men ett av de absolut vackraste bronzer och highlight jag någonsin testat. Köpte ett paket från Net-a-Porter där denna ingick tillsammans med andra produkter samt den fina borsten som fördelar pudret perfekt på huden. Blir aldrig för mycket och är lätt att bygga på utan att den ser fejk ut. Den smälter in i huden och framhäver det den ska samtidigt som ger en otrolig lyster. Priset ligger på 65 Euro vilket gör den till en extremt dyr produkt vilket gör att jag redan sörjer att den håller på att ta slut inom en överskådlig framtid. har haft min i ca 3 månader och använt den varje dag så den är dryg men dyr likväl.

Pennan ni ser längst ner på bilden är Charlottes ögonbryns penna som jag ÄLSKAT och som nu precis tagit slut efter 3 månader. Den har varit den perfekta pennan vad gäller hållbarhet, hårdhet och färg. Blir nog en ny sådan inom kort. Den är dessutom så otroligt fiffig då den har en liten inbyggd highlighter skugga som man lägger sist under ögonbrynet för att öppna upp ögat ordentligt.  Kan visa lite fler bilder på denna i ett annat inlägg inser jag nu.


En nykomling i samlingen är denna highlighter som var en limited edition produkt en gång tiden men som blev så populär att den kom tillbaka i det fasta sortimentet. Bar of Gold, bara namnet alltså :-) Denna ger ett mer intensivt sken och lyster än Filmstar Bronze and Glow som ni nästan kan se. Den är definitivt inget man lägger till vardags men till fest är den perfekt! Riktigt filmstjärnelyster!
Kostar 40 Euro så även denna är en dyrgrip. Den kommer dock att hålla länge så man får sätta priset i relation till det :-)Charlottes läppennor är väldigt bra men ingen Must-Have produkt. Dessa kom i olika paket som jag köpt och jag fick de liksom på köpet. De är fina. mjuka men Marc Jacobs löppenna är fortfarande den mest hållbara läppennan jag haft så den håller jag mig fortsatt till :-)Slutligen dessa två ögonprodukter: Charlottes Mini Mirakel Eye Wand som är en concealer (på ena sidan) och ögonkräm (på andra sidan) i ett är en fin ögon concealer som är mjukgörande och ger fin lyster, tyvärr tycker jag inte riktigt att den täcker riktigt mörka ringar under ögonen. Denna kommer jag inte att köpa en ny av när den tar slut, det finns andra concealers som jag gillar bättre.
Kostar 39 Euro vilket är dyrt för denna tycker jag.

Mascaran Full Fat Lashes gillar jag mycket, ingen som jag inte kan leva utan men väl en mascara som levererar fin naturlig volym och längd på samma gång. Den håller sig på plats, håller ögonfransarna mjuka men man får lägga minst 2-3 lager för att få till en riktig bra effekt.
29 Euro för denna är ett OK pris då den håller hög kvalité men den slår inte min favorit Dior Iconic Overcurl.

Del 2, som kommer lite senare, kommer att handla om Charlotte Tilburys hudvård som Goddess Skin Clay Mask, the Magic Cream (dagkräm), the Magic Eye Rescue och the Magic Night Cream. Dessa kräver sina egna recensioner.

Hoppas ni gillade denna genomgång, tycker det kan vara till hjälp om ni någon gång funderat på att slå till på någon av dessa produkter. 

Ha en fortsatt fin kväll så ses vi lite senare :-)

KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Toppen ser mycket fram emot att läsa smink bloggen i fortsättningen.


  SvaraRadera
 2. Jag ÄLSKAR Matte revolution. Har bara Walk of Shame och Red Carpet Red än så länge, men det kommer att bli fler! Är sjukt sugen på Filmstar bronze & glow också. Superbra överblick du gjort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Kan varmt rekommendera det contoyring kitet! Magiskt helt enkelt!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER