onsdag 13 januari 2016

JURY FÖR BÄSTA OLJA 2015 I DAISY BEAUTY AWARDS

Jag har som hastigast nämnt att jag sitter i Daisy Beauty Awards jury för "Årets Bästa Olja 2015" och där ska fem finalister testas och utvärderas. Finalisterna som jag ska testa är:


1. REN Maroccan Rose Gold perfect dry oil (kroppsolja)

2. Aveda Beautyfying Creme Cleansing Oil (duscholja)

3. Caudalie Premier Cru Elixir (ansiktsolja/serumolja)

4. Depend Grape & Avocado Nail Oil (nagelolja)

5. Biotherm Balm-to-Oil (rengöringsolja)

Utmaningen här som jag ser det blir att bedöma så olika produkter på ett rättvist sätt. Inte helt enkelt att bedöma en ansiktsolja mot en nagelolja.....tål att funderas på. Samtidigt så älskar jag utmaningar så detta är verkligen roligt att få vara med om.1. REN Maroccan Rose Gold perfect dry oil


2. Aveda Beautyfying Creme Cleansing Oil 


3. Caudalie Premier Cru Elixir 4. Depend Grape & Avocado Nail Oil 

Tyvärr har jag ännu inte lyckats få tag på den sista finalisten från Biotherm Balm-to-Oil, som ska vara en ansiktsrengöring, men vi får hålla tummarna att den kommer snart så den får en ärlig chans att bli testad. 

Samtliga vinnare kommer att presenteras i DaisyBeauty magasin nr 2 och 3 som kommer ut i butik i slutet av februari. Listan på alla nominerade och alla klasser finns HÄR. Jag kommer att lämna min personliga bedömning och mitt betyg i bloggen först när resultatet presenterats i DaisyBeauty. 
Har ni testat någon av dessa produkter? Har ni någon favorit? Någon som ni tycker fattas och borde varit med?
Ha en fortsatt fin vecka!
KRAM!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER