måndag 11 januari 2016

VÅRENS NYHETER OCH TRENDER 2016

Daisy Beauty Expo gav otroligt mycket inspiration. Man fick ta del av en mängd nyheter inom hudvård och kosmetik som jag nu tänkte dela med mig av till er. Nyheter som sedan ska testas och utvärderas. För tillfället kommer det att vara mycket fokus på beauty men en del modeinlägg kommer att komma, jag lovar, lite längre fram :-)Ett av de vackraste montrar hade Mette Cosmetique som har finfina märken som ArtDeco, Kalahari, Phformula och Nimue. Jag har tidigare bara varit i kontakt med ArtDeco kosmetik som jag älskar men de andra märken var nya för mig, så det var extra roligt att få en chans att se och testa dessa.
Att sätta ihop sin egen ögonskuggspalett, var otroligt uppskattat och man fick välja fritt bland vårens färger som var naturliga åt nude-hållet med vissa accentfärger i tex lila, grönt och grått.


Båda phformula och Nimue har jag länge varit nyfiken på så det ska bli spännande att testa den ögonkräm (Nimue) och den dagkräm (phformula) som medföljde i provpåsen hem.

Nästa inspirerande monter som bjöd på ögonfröjd men även på en mängd spännande nyheter var L'Oréals fina rum. Som en magisk tebjudning med vårens nyheter som denna nya cushion foundation: L'Oréal Nude Magique Cushion Foundation som ska komma i 4 nyanser. Priset kommer att landa omkring på omkring 200 kronor ute i butik har jag för mig. 
En annan spännande nyhet är den nya mascaran från L'Oréal, vars föregångare jag ÄLSKAR och har skrivit om HÄR. False Lash Wings Sculpt ska bli otroligt spännande att testa och se om den är lika bra som min favorit False Lash Wings Intenza.


Jag har redan hunnit smygtesta nyans 3 och den är perfekt till min hy. Smälter in med min egna hudton, ger fukt och solskydd. Tillverkad i Korea som är Cushion Foundations hemland. Denna ska jag testa mera noga senare och se hur hållbarheten och täckningen är under en hel dag. Men vid första test verkar denna mycket lovande :-)


Vackra nude paletten (också från L'Oréal) från i höstas lockade....så fina nyanser och bra hållbarhet.


Nästa stopp som var himmelriket, var givetvis Dior......så vacker vårkollektion.....man dog en aning, särskilt med vetskapen om att de små konstverken kostar en mindre förmögenhet. Diors nya förbättrade foundation Dior Forever, nya färger på läppglans och läppstift.


Det som fångade mig var deras nya sculptning puder som var så fin och gav så fint resultat. Tyvärr fick jag ingen bra bild på vårens limited edition av en highlighter i två nyanser som var så vacker, liksom ett rouge som jag blev helt förälskad i....fick svår HA-begär efter dessa.


Nya, fantastiska hudkrämer och hudvårdsprodukter.....
Dior kommer definitivt att bli en dyr historia till våren....det blir svårt att välja bland allt fint som kommer.


Vidare till MaxFactor som hade Bianca Wahlgren Ingrosso och Sigrid Bernson som modeller. Så fina sminkningar de fick.


Även här var det fokus på en ny foundation och på fina ögonskuggor, liksom en ny spännande mascara. Den största nyheten för mig var dock att L'Oréal ska släppa glasögon....och vilka snygga glasögon dessutom....så snygga. Dessa måste testas när de kommer ut i butik :-)
Ett nytt ekologisk och organiskt märke för mig var Zuii Organic som har superfin makeup. Fick några produktprover med mig hem och det ska bli så spännande att testa, tyvärr var den foundation och det läppglans som jag ville testa slut så jag fick testa några andra produkter. I vår är det mycket fokus på naturlig makeup.
 Den här NYHETEN blev jag helt såld på! Detta ska vara ett alternativ till de omständliga och dyra Gellackningar man gör på salong. Detta är Akryl nagellack som torkar på 1 minut, har fantastisk glans och håller upp till 3 veckor!! 
Så här beskrivs den:


LACKRYL AKRYL NAGELLACK Är en helt ny produkt på marknaden. Den har många fördelar i jämförelse med traditionellt nagellack och gelélack. - Fungerar på alla nageltyper- Akrylmolekylerna är större och tyngre, därmed allergivänlig- Inget under och överlack- Ingen kladdig yta- Lätt att lösa upp med nagelolja och Lackryl Remover eller Gel Off (8min)- Gulnar ej- Täckande färger- Blir en förstärkning på nageln- Hård och slitstark yta som ej blir repig- Otrolig glans- Flexibel och följsam- Behöver inte lackas om vid utväxt, bara att lacka på igen och härda i LED-lampa i 1 minutJag testade att bli målad med dessa och ÄLSKAR mina nya naglar, lovar visa dessa lite senare. Håller de sig så här fina i 2 veckor kommer jag att vara såld på denna produkt. Tänk er att måla naglarna, härda de under ljuset i 1 minut och sedan vara klar, makalöst smidigt och kommer att spara massor med tid :-) Det är fortfarande ganska omständigt att ta bort nagellacket från naglarna men jag ska testa och se. Återkommer med en grundlig bedömning längre fram för vi fick med oss hem ett helt startkit inkl ett nagellack så man ska kunna testa att göra detta hemma.

Hoppas ni fått lite tips och inspiration, säg till om det finns några produkter ni vill höra med om. Till våren kommer jag att fokusera på god hudvård och några välvalda kosmetiknyheter. 

Hoppas även ni har haft en fin helg och att ni är redo för en ny vecka!

KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER