tisdag 12 januari 2016

ATT VISA UPP ETT AV GULDKORNEN FRÅN DAISY BEAUTY EVENTET

Jag fick med mig massor av arbetsprover för testning och utvärdering från Daisy Beauty Expo 2016 eventet förra lördagen. Ett av guldkornen som fanns med är två produkter från Acasias Hudvård som är en hudvårds salong som även har en fin webshop där jag handlat tidigare då jag älskar en hel del av deras produkter. Dessa hittade jag i min tur via fina Lotta på Beauty by Donnachic som tipsat om deras produkter på sin blogg.


Som tester, delade Acasia Hudvård ut dessa två produkter. Den ena, Magic Lashes (ögonfransnäring), är deras absoluta storsäljare och jag kan bara hålla med om att denna är den bästa ögonfransnäringen på marknaden som jag testat. Jag har testat Revitalash, Neulash samt X-lash. Ingen av dessa kommer i närhet av Magic Lashes som dessutom är skonsam mot ögonen och riskfri att använda.
Ni kan läsa om mitt test HÄR. Den kräver tålamod men den som ger denna tid blir rikligt belönad :-)


Förutom denna fantastiska ögonfransnäring fick man ett prov på en ögonkräm från ToxSkincare som det ska bli otroligt spännande att testa eftersom jag älskar ögonkrämer och har använt ögonkräm sen jag var 21 år gammal, något som betalt sig nu när jag är 45 år gammal. 
Denna ska tydligen märkbart reducerar linjerna, motverkar mörka ringar och svullnad runt ögonen samt strama upp och förbättrar hudens elasticitet.
Det låter toppen i mina öron och det ska bli spännande att se om den håller vad den lovar.Här mellan dessa produkter ser ni min ABSOLUTA MUST-HAVE produkt som Acasias Shop är huvudagent för: Wonder Pearls. Detta mineralpuder är MAGISK, på riktigt.....jag har använt MÄNGDER med mineralpuder men denna är fantastisk. Den ger fin täckning, fantastisk lyster och ser ändå helt naturlig ut på huden. Jag har den alltid ovanpå mina vanliga foundations, oavsett vilken jag använder, och på sommaren kan man bara ha denna på huden. Den får mig alltid att se yngre och snyggare ut, så är det bara, som att man har en inre "glow". Har ni inte testat så gör det, ni kommer inte att ångra er. Från och till har dessutom Acasia shop rabatter i sin webbutik som man kan få tips om via deras Facebook sida. HÄR kan ni läsa mer om min recension av detta puder (och där kan ni även läsa om alla mineralpuder jag testat).

Hoppas ni gillar dessa inlägg och skriv bara en kommentar om det är något ni undrar över eller något ni vill veta mer om :-)

Önskar en en fin kväll i kylan :-)

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER