lördag 25 februari 2017

APOLIVAS NYA KOSMETIK 2017

Under Daisy Beauty Expo presenterade Apoliva en väldigt fin kollektioen med makeup. Allt från foundation till läppgloss. Jag fick en hel del pressprover med mig hem som jag tyvärr ännu inte hunnit prova så många av.Detta är de pressprover jag fick med mig hem från Daisy Beauty Expo. 


Läppglanset och läppstiftet är fina men tyvärr är dessa mer fuktgivande än pigmenterade.


Foundation och puder som jag tyvärr ännu inte hunnit prova men dessa står näst på min lista. Har läst att denna foundation är mer skir och ger mer en naturlig täckning. Pudret testande jag på Daisy Beauty Expo och denna kändes väldigt skön på huden, dock vet jag inte hur den beter sig efter en hel dags användning.


Ögonskuggspaletten är ljuvlig i färgerna men tyvärr har jag hört är lite pudriga, inte särskilt pigmenterade och har inte någon särskilt lång hållbarhet, de återstår att testa så jag får återkomma med en recension av dessa senare.Är ni sugna på att testa Apolivas nya kosmetik? Prisvärt kommer det att vara så det känns bra.
Utseendet och formgivningen har de definitivt lyckats med. Nu återstår att se om det finns några guldkorn bland dessa snygga produkter :-)

Ha en fin helg!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER