onsdag 8 februari 2017

TOM FORD TRACELESS STICK FOUNDATION

Jag har länge velat stå emot Tom Fords extremt dyra kosmetik. Nu har jag trillat dit och bestämde mig för ett tag sedan att investera i en Tom Ford foundation. Jag googlade, läste bloggar, recensioner, etc innan jag bestämde mig för vilken jag ville testa. Jag var nyfiken på Stick foundation och på Waterproof Foundation/concealer. Jag gick till NK disken och provade först Waterproof Foundation, den gav fin täckning men den var ganska uttorkande tyckte jag. Nästa gång jag gick till disken provade jag Stick foundation och den satt perfekt på min hy, höll sig snygg i hela 7 timmar efter applicering och blev liksom ett med min hy.

Färgen på min heter No 4 FAWN men denna måste man prova på huden innan man slår till. Den oxiderar en aning kan jag tycka och det är då den blir perfekt på mig. Innehållet är på 15 gram vilket innebär att man får MYCKET foundation för pengarna eftersom denna är extremt dryg att använda. Om man jämför med Bobby Brown som endast har 9 gram och Make Up Forever som innehåller 12,5 gram så är det mycket produkt man får här. Men en så pass dyr foundation som denna tycker jag man ska testa den på huden och jämföra med andra innan man slår till. Läs gärna även recensioner och undersök innan ni bestämmer er.


Jo, borsten som hör till den gör appliceringen till en dröm, det går inte att förneka och jag slog till även på den. Borsten är en dröm att använda och resultatet med denna är fantastisk!Täta och mjuka strån är det i denna. Det enda negativa är att den blir solkig med detsamma när man använt den.

Utan foundation

Här tänkte jag visa er hur naturlig den blir på min hy och hur väl den täcker min pigmenteringar (som jag nu faktiskt funderar på att göra något åt) Jag har bara tagit ett streck med foundation och sedan använt borsten för att buffa ut den.

Med Tom Ford Traceless Stick foundation


Utan foundation


Med Tom Ford Traceless Stick Foundation

 Som man kan se av bilderna ger denna foundation ett naturligt men ändå nästan photoshopat intryck då den reflekterar ljuset och ger en lite suddig effekt på huden (blurring) som gör att huden ser flawless ut. Jag är extremt nöjd över denna foundation och den har snabbt blivit en favorit vid sidan av min Surratt foundation. Säga vad man vill om Tom Ford men smink, det kan han :-)

Hoppas ni har en bra vecka.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER